Att visa några bilder till.

Ja, där kom en samling Eggkidsbilder till, och som ni kan se var det helt fantastiska ungar med personlighet större än världen som var med. Bilderna är tagna med Canon 7D och ett Sigma 30mm-objektiv. För bilder tagna med en Canon Eos 1000 D (myyycket billigare kamera om man nu är sugen på att börja fota lite) kan ni titta här.

(Ni som efterlyste bröllopsbilder? Det finns här och här, och en liten film här. Samt en hel drös på bloggens fejansida. Åh. Nu blev jag bröllopssugen igen!).

40 kommentarer till “Att visa några bilder till.

  1. Åh vilka fina foton på otroligt charmiga barn! Bröllopsbilderna ska vi bara inte prata om, fick precis en liten ”det är precis så här underbart jag vill att mitt bröllop någon gång i framtiden ska se ut” känsla. Klänningen var ju perfekt på dig och håret var sådära härligt organiserat stökigt! Detta piggade iallafall upp min mörka regniga torsdagsmorgon innan det är dax att promenera till jobb! Ha en fin dag!

  2. Vilka ögon kidsen har! Jag bara smälter!! och jodå, man ser buset i dem också hihi 🙂 Underbara bilder, Emma! Bilden i inlägget innan, på dig i fönstret med en vacker Ewa i Walla-kjol är så vacker den också 🙂
    kram

  3. Vilka bilder! Och det beror inte bara på en bra kamera och fina ungar. Du är en fantstisk fotograf Emma!

    Och du, vilken ranelidska ”fantastiska ungar med personlighet större än världen som var med”. Vackert!

  4. Otroliga bilder!!! Älskar att fota och längtar efter en ny kamera. Det är bara det att när jag sett ljuset i bilderna från en riktigt bra kamera vill jag inte ha nån annan 🙂 Får fota på med Ixus ett tag till… Tack för att du visar och delar med dig, så roligt!!!
    Kram Malin

  5. Fantastiskt söta barn och fantastiskt fina bilder! Att du lyckats så med skärpa på deras ögon! Måste vara ditt nya kamerahus ;). Är lite nyfiken på dina inställningar. Överexponerar du alltid dina bilder? Och gör du det i så fall när du fotar eller vid efterbehandling? Hur mycket jobbar du med manuella inställningar när du fotar kontra efterbehandling i PS (el liknande)?
    Inspirerande att se dina bilder då jag själv älskar att fota och nu själv har en liten fyramånaders att gestalta :).

    1. Hej!

      Nej, jag överexponerar inte alltid – det beror lite på vilken känsla jag vill ha i bilderna. Jag skulle nog säga att fördelningen manuellt pill (förutsättningar med ljus mm) och efterredigering är 60-40 ungefär 🙂

  6. Ååååh! ljuvliga bilder. Alltså sista tjejen… klockren! Vet du, jag vill jätte gärna ha dig att planera och fotografera mitt bröllop! Ska bara hitta nån att gifta mig med först 🙂 Så vi får återkomma! 😉

  7. Kvinna! Seriöst! Jag menar…alltså….aaaa.. (och jag blir aldrig ”lost for words”). VAD. JÄKLA. BRA. DU. ÄR. Så vackert gjort! Jag är både Perfektionist, ”Jag kan själv” och det ska ta mig fasiken vara over the top-resultat när jag ska vara kreativ..men jag är totalt amazed över dig! Se nu mentalt framför dig hur jag ställer mig på knä framför dig med böjd överkropp och utsträckta armar och gör en sådan där ”jag avgudar dig” rörelse.. Gah! jag ska ta mig F ”hunt you down” om jag ngn gång gifer mig själv och tvinga dig att vara min konstnärliga coach/bröllopsplanerare/fotograf. Japp, så ere. Amen! 😉

  8. God jul och allt sånt! Vilka fantastiska bilder både på barnen och från ditt bröllop 🙂 Jag förstår precis vad du menar med att bilderna gör att minnena från dagen kommer tillbaka för precis som du skulle jag göra allt själv och det blev lite jobbigt hm.. och då är det så roligt att se tillbaka.

    Och det där med kjolarna, för det första är det jättesvårt att finna fina och beeeekvääääma kjolar, bara det är ett helt projekt och för det andra är det ju helt fantastiskt när man funnit något som är helt rätt för de varar troligtvis mycket längre i garderoben innan de åker till klädinsamlingen eller till försäljning så finfint inköp 🙂

  9. Åhhh tack för tipset om den något billigare men bra kameran. Fyller 40 nästa år och skall önska mig en kamera och vet inte vart jag skall börja… haha

  10. Bilderna är ursöta, inget snack om saken…..men lite synd tycker jag det är att klädernas motiv, detaljer inte syns mer. Men det kanske är ”imagebilder” du fotat och inga bilder med syftet att sälja kläder.
    För att inte låta som en surkärring delux måste jag nu släta över min kritik och skriva att jag gillar din blogg massor. För det gör jag!

    1. Precis, det är brandingbilder – inte till för att ”sälja” kläderna liksom utan för att sätta tonen i varumärket 🙂

  11. Maj gad vilka underbara foton på söta kids. Du får gärna ta foton på mina tjejer vilken dag som helst….

    <3

  12. Hej Emma!
    Jag blir alltid lika förundrad över dina fantastiskt vackra bilder som dyker upp här på bloggen, varje dag. De där matta bilderna, ljusa men samtidigt skarp i färgen. Har då själv en systemkamera, men aldrig att jag fått till något liknande. Så min fråga till dig är alltså – hur sjutton bär du dig åt? Har du tid över så får du mer än gärna svara på detta i ett eget inlägg, för jag antar att jag inte är den enda som dreglar över dessa bilder. Helt galet vackra alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg