Att lista 5 favoriter på Instagram!

Nu var det ju ett tag sen jag listade mina Instagramfavoriter, så jag tänkte att jag skulle bjuda på 5 stycken till som jag följer och tycker om.

Hänger ni med? Gött.

 

 

Måste ju SÅKLART ha med Schlagerpeppen – kontot/rörelsen/falangen som drivs av Mathila, Svåra Lena och Carl-Otto. Här snackar vi schlagernörderi på högsta nivå för mig som inte ens sett en delfinal de senaste åren – de intervjuar artister, håller fester, ger betyg på bidrag och analyserar låtrader. Mycket trevligt. Och så är de ju mina vänner.

Schlagerpeppen hittar ni alltså under @schlagerpeppen

Mycket nöje!

 

 

Ladbible är ett konto med bara roliga bilder/texter. En del är inte så roligt men mycket fnissar jag högt åt eller sänder vidare till mina vänner. Den på bilden tycker jag till exempel är vansinnigt rolig, på grund av SÅ sann.

Ladbible är ett tips om du gillar memes och att tagga alldeles för många människor i bilder du själv tycker är jätteroliga. Hittas på @ladbible

 

 

Hiippieshake!

Åååååh, den här kvinnan alltså! Ingen aning om vem hon är, känner henne inte, men älskar henne. Om jag bodde i Skellefteå skulle jag med största sannolikhet stalka henne på ett mycket osunt sätt och försöka övertyga henne om att vi borde bli BÄSTA KOMPISAR på direkten. Helst igår. Tycker hon är fantastisk, kort sagt.

Hittas på @hiipieshake

 

 

Celeste Barber har säkert ingen missat, men fallfall någon har missat henne så är hon med här ändå. Hysteriskt rolig, komiker, och har gjort det till sin grej att göra egna versioner av kända människors bilder. Alltid så on spot, och har dessutom roliga livesändningar då och då. Tipselitips alltså!

Hittas på @celestebarber

 

 

Och så Angelina Kirsch på grund av världens vackraste kvinna i mina ögon. Att följa henne är som att få en liten dos åh men jisses vad vacker! varje dag och det är ju int tefel om ni frågar mig. Hittas på @angelina.kirsch och är fabulös på varje bild.

Hoppas ni finner några nya favoriter att följa! Vad har ni själv för Instagramkonton ni gillar?

 

9 kommentarer till “Att lista 5 favoriter på Instagram!

  1. Åh du skulle ju älska @kirbyjenner. En man som photoshoppar in sig själv i alla Kendall Jenners bilder och låtsas att han är hennes tvilling. Det är livets liv.

  2. Jag älskar Gundesvansomindian, hahahaha!! Det gör även min 7-åring som tycker det är fantastiskt roligt med alla rim på namn 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg