I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha en superfiffig nyhet!

 

TITTA!

En alldeles rykande färsk nyhet från MayBeauty!

Eller ja, alldeles rykande är den kanske inte – jag har haft den hemma i några veckor för att hinna testa ordentligt och precis som med deras andra produkter visade sig denna vara en som man kan se resultat redan efter första gången. Bästa tycker jag; kan man se skillnad direkt så blir det ju så mycket roligare.

Produkten heter The Incredible Pore Strip och är en slags strips för näsan full med kol för att hjälpa till att dra pormaskar och annat snusk ur porerna där man inte vill ha dom.

 

 

Såhär ser en strip ut!

Vit på ena sidan och svart (kolen) på andra sidan. Det är den svarta sidan med de aktiva ingredienserna som ska läggas mot huden på näsan.

 

 

Börja med att blöta en handduk litegrann i ena hörnet!

Jag tog varmt vatten för att hjälpa porerna att öppna sig.

 

 

Fukta sedan näsan. Jag höll den varma handduken mot huden ett litet tag och duttade sedan. Det måste vara fuktigt för att stripen lättare ska få fäste, men det får inte vara FÖR blött – då förlorar den klistriga ytan lite av sin vidhäftning och du får inte med dig så mycket som du vill när den sen dras bort.

 

 

Stripen placerar du på näsan, och jag som har ganska mycket av den varan kan intyga att den täcker allt och ligger utan att skava. Visst ser man inte riktigt klok ut men det kan man ju leva med om man vill bli av med pormaskar, inte sant? Jag går ju och gör portömning en gång i månaden men det stället där det snabbast byggs upp igen är helt klart på näsan så det har varit super att kunna rensa ut själv mellan gångerna (särskilt om man har gjort en brun utan sol som lagt sig i porerna, brrrr).

 

 

Vänta 35-40 minuter ungefär.

Du kommer känna hur stripen liksom suger sig fast i huden och blir lite stramare i takt med att den verkar.

 

 

Sen är det bara att dra bort!

Lite rester, väldigt likt deras svart mask om ni har testat den, brukar sitta kvar men det baddar du lätt bort med samma fuktiga handduk som innan.

 

 

Här har du sen allt snuskigt! Fy tusan alltså, första gången jag gjorde den här var jag nästan fascinerad av hur mycket saker min näsa innehöll.

 

 

Och sen en rensad, len näsa utan snusk!

Perfekt produkt för dig som snabbt vill kunna rensa upp, dig som gillar att multi-maska (ha olika masker på samtidigt på olika områden – bästa sättet att använda ansiktsmasker tycker jag) och för dig som har lite förstorade porer. Tycker att den verkar sammandragande också, inte bara rensande, och har du problem med lite oljig hud på näsan kommer den här göra en jätteskillnad. Dessutom har ju MayBeauty ”Se skillnaden” som slogan; vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Och nu får ni 30% på denna nyhet med koden porestripemma30 och mer om produkten och hur ni beställer hittar ni HÄR. Koden är redan inlagd och rabatten dras i kassan om ni följer länken. Ett paket innehåller 12 remsor och kostar utan rabatt 199 kr, men med rabatten alltså endast 139 kr.

Rekommenderar denna varmt faktiskt.

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

3 kommentarer till “Att ha en superfiffig nyhet!

  1. Ska bli spännande att pröva ….testat 2 andra produkter och är jättenöjd….Kram Lena i Färjestaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg