Om

Ja. Här inne finns alltså jag – en högljudd, skrattande, flaxig, entreprenörsälskande kvinna som nyss fyllt 37 och ännu inte har lärt sig vad tålamod är. Jag är inte måttfull för fem öre och inte särskilt konsekvent heller men jag envisas med att det är en del av min charm – och de som tycker om mig brukar hålla med.

Jag bor i Lanthandeln med min man, min Buse, min Noah och våra två salukiflickor Tant & Tooka plus italienska vinthunden Spöket och Skotska Hjorthunden Haggis. Förutom att blogga och driva eget så är jag fotograf, skribent, äter mycket socker och försöker tygla min passion för vackra kläder.

Välkomna!

2 thoughts on “Om

  1. Hej,
    Jag funderar och funderar på vad jag vill bli när jag blir stor. Trots att jag fyller 37 i år så har jag ingen aning. Jag jobbar för närvarande som avdelningschef på ett logistikföretag och ansvarar för all produktion samt ca 90 medarbetare. Arbetsbelastningen är hög men jag är faktiskt riktigt bra på det jag gör. Helt plötsligt vaknar jag upp och undrar hur jag hamnade i en situation där all energi går åt till jobbet. Jag har aldrig varit en person som anser att jobbet är viktigast. Ändå har jag hamnat här. Här, på denna plats där jag fortsätter att prioritera fel gång på gång. Jag spenderar hela min vakna tid med att sysselsätta mig med något som jag inte ens tycker är roligt. Hur förväntar jag mig att bli en lycklig person då? Jag är en kreativ själ men som är för trött för att skapa. Nu är det 2017, ett år där jag ämnar förändra saker och ting. Jag har haft dig som inspirationskälla i många år nu, tror jag hittade till din blogg när du väntade Buse och när du gick klädd i alla underbara Ewa i Walla kreationer. Det har ju hänt en del sedan dess. Den beskrivningen du har här ovanför stämmer nog inte längre? För du har ju kommit längre än så. Det jag vill säga med hela denna långa utläggning är egentligen bara ett tack. Tack för att du delar med dig och inspirerar mig och många andra. Vem vet, jag kanske också blir modig och startar en blogg en dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *