Att njuta extra timmar.

 

Ja som sagt; ljuset!

Med ljuset kommer fler timmar på dygnet och jag njuter som en katt; ser till att göra allt jag vill, maximerar tiden. Så pass mycket att jag igår till och med gick och tog en vitamin-cocktail-injektion i skinkan på väldigt amerikanskt vis och helvete vad pigg jag blev?! Trodde inte att det skulle ha sån direkt effekt, men jag var vaken bra mycket längre än jag normalt är och känner mig generellt vansinnigt mycket klarare. Blir nog en till nästa vecka (eller en kur på fyra veckor nu när det funkade så bra). Och på tal om injektion måste vi ta sista TBE-sprutan också, både jag och Noah, och vi är väl lite sent på det för säsongen kanske men bättre sent än aldrig och så har vi 5 år sen. Fem år rumlande i Drömmen-gräs. Bra så.

Men nu ska jag och min vitamin-rumpa ta torsdag, pigg och vaken och lycklig över att vädret bjuder sol och naglarna är målade i ”resort fling”och att allt känns så himla lovande och somrigt.

Hoppas ni känner av det, ni också.

 

1 kommentar till “Att njuta extra timmar.

  1. Skönt att höra att vitamin injektion fungerar bra för dig. Ibland behöver kroppen en boost … Du sprida mycket energi, jag kan se det på bilden. Super snygg 🤩 bild 😉

    TBE-vaccination är naturligtvis också väldigt viktigt. Jag önskar dig en strålande helg☀️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg