Att ha det mest efterlängtade tillbaka!

 

Värme.

När blev det ens vår?

Plötsligt ligger man med sand under fötterna och måste nästan nypa sig själv, för det blev SOMMAR (eller ja, vår) och det känns som om det var en evighet sen. Även om jag i år inte är lika törstig efter värme och ledighet som förra sommaren (jag var nästan panikslagen över att den skulle ta slut, och det innan den ens börjat).

Drömmen är öppnad, jag lämnar hemmet utan jacka på morgonen, spf 50 ligger i handväskan, Maxosoltabletterna har påbörjats och sista TBE-vaccinet är bokat = allt är tecken på att vi är här nu. Den där ljuvliga tiden på året då vi l e v e r, då dagarna är dubbelt så långa och kläderna fladdriga och tiden mer våran på nåt vis.

Så ja; stanna upp och njut och reflektera över att du faktiskt gjorde det; du klarade ännu en vinter och nu belönas du med det huden och själen längtat efter.

Äntligen.

4 kommentarer till “Att ha det mest efterlängtade tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg