Att vårda hormonhåret.

 
 

3V6A7137

 
 
 

Åh, hormonhåret.

Ni vet kanske hur det är? Det blir torrt och fnasigt och framförallt så bara drösar det av mer eller mindre i stora sjok. Det var precis likadant efter Buse så det är ingen överraskning, men likväl suckar jag när jag ser hur golven här hemma är fulla av mina hårstrån (framförallt min sida av sängen – den är kaos).

Så jag tackade och tog emot när MayBeauty frågade om jag ville testa deras senaste nyhet; en hårolja! Med arganolja, olivolja och andra nyttigheter för törstigt hår.

 
 
 

3V6A7122

 
 
 

Först torkar man håret efter att ha tvättat det…

(Ja, superschyssta inneskor – i know).

 
 
 

3V6A7128

 
 
 

Sen tar man några droppar olja och kramar i håret. Jag brukar koncentrera mig på topparna och sen bara stryka snabbt över överhåret som avslutning.

 
 
 

3V6A7130

 
 
 

Och så lite fön på det, litegrann bara, för att värmen ska hjälpa till.

 
 
 

3V6A7115

 
 

3V6A7118

 
 
 

Jo, men det känns glansigare och friskare och framförallt mindre törstigt efteråt, det bästa är ju när man gjort det några gånger tycker jag.

Vill du också testa lite hårolja får du nu, i samarbete med MayBeauty, 30% på deras hårserum. Istället för 249 kr kostar den 174 kr (rabatten dras av sig själv i steg 2 i kassan). Mer om produkten, villkor och hur du beställer hittar du HÄR.

(Och gott luktar den också minsann. Ett plus bara det).

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg