I annonssamarbete med SKINCITY

Att börja med insidan.

 

REKLAM SKINCITY

 

 

Ooooooh vet ni vad?!

Världens bästa Skincity har börjat med tillskott!!!

Vilket såklart är helt rimligt eftersom all skönhet startar inifrån – även den ytliga. Det spelar liksom ingen roll hur mycket man smörjer och duttar och tar hand om det yttre; är det inte inte i balans så kan man aldrig få den fulla potentialen. Därför har jag tillfört det hud, hår och naglar (och humör) behöver i flera år i omgångar, eftersom det faktiskt blir (i mitt tycke) en enorm skillnad när jag även låter det inre vara med.

Så vill du maxa dina skönhetsresultat? Se till att starta med insidan också; allt ifrån hur vi äter till hur vi mår påverkar kvalitén på hud och hår och naglar – ni vet ju hur man lätt tappar hår vid stress, blir glåmig och torr vid vätskebrist och får sköra naglar om inte alla näringsämnen är på plats.

Och nu har Skincity lanseringsfest med ett erbjudande på 50kr rabatt per produkt från kategorin kosttillskott, alltså köp en produkt få 50kr rabatt, köp två få 100kr rabatt osv.

 

Detta är vad jag tillför för tillfället:

 

Kollagen!

Japp, ni vet det där magiska vi behöver för spänstig och plumpad hud? Det är ett ämne som man har naturligt i kroppen men som minskar med åldern, och jag blandar en tesked pulver i min energidryck på morgonen (ja jag vet, men EN dålig last får jag ha) och jag tycker att hudkvalitén är avsevärt bättre efter ca 4-5 veckor. Jag tycker huden har mer glow och spänstighet på något vis?

Kollagen i olika former hittar du HÄR.

 

 

PROBIOTIKA!

Och jag vet att många av er förknippar det med magen och det är helt sant – visst hjälper det mot svullnad och allt det där – men visst deu att man hittat samband med hud tarmen mår och hur huden mår? Så för mig är probiotika två flugor i en smäll; en mage som mår bra + en hud som blir klarare. What’s not to like, liksom?

Dessa goda små gummisarna kan man hitta HÄR.

 

 

 

Hår-tillskott!

Så viktigt för mig. Två kapslar om dagen för att tillföra de näringsämnen hår behöver (vilket är typ samma som hud och naglar, så det blir liksom en tre-i-en-effekt) och jag tyckte när jag startade med hårpiller att efter ca 5 veckor kändes det som om håret inte tappas i samma tempo, och några veckor efter det kunde jag se kortare strån sticka upp = växer ut nytt. Tillskott för håret kommer göra absolut mest på det håret som växer ut så dina slitna toppar kommer kanske inte som genom magi bli hela; men däremot tyckte jag att det nya håret jag producerar känns starkare, mer snabbväxande och inte lika skört.

Dessa franska små piller hittar du HÄR.

Och hela utbudet av tillskott för skönhet och välmående kan du finna HÄR. Och nu är det alltså lanseringsfest med ett erbjudande på 50kr rabatt per produkt från kategorin kosttillskott, alltså köp en produkt få 50kr rabatt, köp två få 100kr rabatt osv.

Inifrån och ut, det är så det fungerar. Och personligen tar jag gärna all hjälp jag kan få för att hjälpa hår, hud och naglar att överleva stress, stundtals dåliga matvanor och vardagsliv.

Så heja Skincity! Ni blir bara bättre och bättre.

Reklam för SKINCITY

 

 

19 kommentarer till “Att börja med insidan.

 1. Petra skriver på sin blogg att det är ett lanseringserbjudande och att hon därför inte hunnit prova produkten. I ditt inlägg låter det som om du testat det i flera veckor eftersom du skriver att det ger resultat då?

  1. Nej det gör jag inte 🙂 Jag har ätit TILLSKOTT, inte exakt dessa, i lång tid. Innehållet är detsamma; äter du hårpiller så kommer de innehålla samma substanser bara i kanske olika form, eftersom det är det ämnet som fungerar. Samma sak med Kollagen; kollagen är kollagen – precis som mjölk är mjölk, man kan bara ha olika märken. Är du med? När jag fick dessa så shiftade jag bara – därför kan jag säga att för mig tog det x tid. Jag startade med hårpiller för lång tid sedan tex, när jag tappade mycket hår, och de ämnena gav den och den effekten. Så jag säger inte nånstans att JUST DENNA HAR JAG ÄTIT – jag säger att jag har märkt resultat på x tid. Av tillskottet/ämnet/mineralen/vitaminen. När det kommer till selen tex är det ju inte lika stor skillnad som det kan vara på hudvård, mer än kvalitén såklart. Så jag är noga med formuleringen där:

   ”och jag tyckte NÄR JAG STARTADE MED HÅRPILLER att efter ca 5 veckor kändes det som om håret inte tappas i samma tempo, och några veckor efter det kunde jag se kortare strån sticka upp = växer ut nytt. Tillskott för håret kommer göra absolut mest på det håret som växer ut så dina slitna toppar kommer kanske inte som genom magi bli hela; men däremot tyckte jag att det nya håret jag producerar känns starkare, mer snabbväxande och inte lika skört.”
   Så inte ”när jag startade med just de här”, eller ”de här kommer göra mest på håret som växer ut”.

   Probiotikan har jag inte ätit innan, därför säger jag inget om min upplevelse av huden på det heller, men det ser jag verkligen fram emot eftersom jag vet att man hittat samband – och oavsett känns det bra med lite probiotika 🙂

 2. Syftade främst på det du skrev om kollagen. Jag äter nog hellre en apelsin eller morot istället 😊

  1. Ja den har jag blandat i energidryck i två år nu ungefär, kollagen är pulver i 99% av fallen. Så jag har ätit marint kollagen i ca 2 år. Det finns inte i morot 🙂

 3. ”Det finns studier som tyder på att vitamin C-rik mat som apelsin, vinbär och kiwi också kan ge kollagenproduktionen skjuts, liksom morötter och andra livsmedel med vitamin A.” 😊

  1. haha skjuts ja, men jag behöver en jävla massa. Och som sagt; marint kollagen finns inte i morot. Du kan få en skjuts i den egna tillverkningen av kollagen men då får du äta ganska stora mängder morot – en gör inte mycket haha.

    1. Ja det gör det. Det är ju ingen mirakelkur, jag klan inte bli 19 igen, men det är å andra sidan väldigt bra generellt med kollagen för leder mm. Men du gör ju prick hur du vill själv; om du vill äta morot eller inte, ta tillskott eller ej. Jag märker själv skillnad, och om det är en placeboskillnad så strunt samma – att JAG upplever den är ju det viktiga 🙂

 4. Mitt hår avfall blev mycket mindre efter jag startade med kollagen och vitamin B. Skulle vara kul att höra vad mer du gör för att hålla din hy så fräsch. Också nyfiken på hur du får dina ögonbryn så fina och lyfta, har du naturligt ”höga” ögonbryn?

 5. Jag skulle vilja skriva något om ämnet. Jag har en skelettsjukdom som förbrukar mycket vitaminer.
  Jag tar höga doser D-vitamin på läkares recept . Att tar 20 000 IE i veckan vvitamin D3. En normal sansad människa behöver inte det.

  Jag äter friska grönsaker och frukt, dricker hemgjorda smoothies, men det räcker inte. Ibland måste man sträcka sig efter sådana tillskott.

  Jag använder en Superkoncentrerad havtorn med vilda bär. Jag började med vanlig bärjuice från apoteket, som för övrigt också är ett kosttillskott.
  Jag skulle behöva samla 100 kilo bär för att nå mitt mål. Men jag håller min nivå med den här produkten. .

  Kosttillskott har en ytterligare fördel, enligt den senaste studien. Särskilt människor som lever vegan har ofta vitaminbrister. Till exempel saknas ofta B12 eftersom de äter köttfritt..

  Jag arbetar inom medicin (reumatologi). och jag har sysslat i decennier. Antiinflammatorisk kost och naturlig kost.

  Indisk mat är det bästa. Du har den primära källan till matkällor i kulturområdena, bär, knölar, rötter, frön, majs, bönor, pumpa, fågelägg, fisk, vilt: rådjur.

  Visst finns det produkter som lovar mirakel från himlen, men som inte är värda ett öre. Du måste ta reda på det, du måste testa först för att få erfarenhet.

  Jag blir glad för Emmas när hon säger , att hon har hittat något vad hjälper .

  Om placebo eller inte är det bara Emma som kan bedöma.

  This is Emma’s body in which they live, nobody’s else!

 6. ”Det finns inget godkänt hälsopåstående om intag av kollagen. Däremot finns det exempelvis ett godkänt hälsopåstående om att ”Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of blood vessels” samt ett om ”Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of bones”.

  Detta finns att läsa på Livsmedelsverkets sida!!

 7. Hej! Vore roligt att få en uppdatering om dina fina djur, har ni kvar både hundar, katt, kaniner och ödla?

 8. Har den kollagenen någon smak jag är hyperkänslig mot ”skumma smaker” o ulkar som en galning när jag provar om o om igen olika protein o kollagen … jag är som en 3 åring 😂man kan fan inte dölja något … så när du säger att du kan blanda den med din favorit dryck på morgonen ger den ngn ton av ”faddig” ”kvalmig” ….. blir tokig av det att inte bara kunna få i mig 😃😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg