I annonssamarbete med @kappahl @kaydaylife

Att vara tokig i linne.

Reklam för @kappahl and @kaydaylife

 

 

Åh, linne!

Finns det något som säger sommar mer än just det? Och snyggt är det dessutom; ett levande material som får lov att skrynkla sig eftersom det bara blir vackrare så. Och svalt! Och klassiskt. Och – ja, ni vet. Allt.

Och kay/day har gjort det igen, såklart. Levererat nyheter i de vackraste, mjukaste färger och i just linne, preic i rätt tid inför våren och sommaren. Jag har kay/day-plagg från år tillbaka som ännu används flitigt och de här nya tillskotten på bilderna går att kombinera i en evighet med det jag redan har. Och med varann, för den delen. Klänningen är så vackert veckad och med snören som ni kan se, och byxorna är vida och avslappnade men blir snabbt dressade med en vit skjorta till. Och det finns så mycket mer i det senaste släppet; toppar och skjortor och byxor, allt i dessa dämpade, ljuvliga färger som är kay/day’s signum.

På bilden har jag klänning HÄR och byxor HÄR, och de är normala till lite rymliga. Extra plus är att byxorna inte är sådär toklånga som byxor oftast är, så jag som är 163 behöver inte lägga upp (dock bär jag dog högt i midjan, man kan ju även välja att ha dom lägre tänker jag).

Så är du lika förälskad i kay/day (och/eller linne) som jag är  – så titta in HÄR.

Låt oss linnefladdra i sommar!

 

Reklam KAY/DAY

4 kommentarer till “Att vara tokig i linne.

  1. Lite sent men glöm inte. Lämna en vårhälsning och hej till dig för denna vackra outfiten.. Jag gillar verkligen linneklänningar också ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg