Att bli len som en babyrumpa.

 
 

3V6A5479

 
 
 

Jag har skrivit om lermasken från MayBeauty innan, och blev glad när det damp ner ett gäng nya förpackningar igår i brevlådan eftersom mina tagit slut. Brukar försöka göra en såndär ansiktskur en eller två gånger i månaden för att rensa ut (och bli babyslät, den tar ju som sagt med sig både hår och snusk).

 
 
 

3V6A5467

 
 
 

Såhär ser den ut!

Och så får man med en liten pensel också. Aj lajk. Den brukar jag använda till fuktmasker och annat sen, känns väldigt spa att applicera mask med en pensel.

 
 
 

3V6A5525

 
 
 

Man smetar på masken med penseln. Den är svart och känns lite som tjära. Jag brukar bara applicera där det behövs vilket i mitt fall är längs käkbenen, på kinderna och lite på näsan.

(Överläppen låter jag personligen bli med tanke på varningen som följer, även om den nog borde få sig en omgång den också ha ha).

 
 
 

3V6A5538

 
 
 

Sen är det bara att vänta!

 
 
 

3V6A5552

 
 
 

När den stelnat ser man from ut och drar bort den. Den är liksom som en gummimask som lossnar från huden och lyfter bort ansiktsbehåring, snusk och annat man kan tänkas ha där. Mycket smart. Kan göra lite ont här och där i håren men det är värt det för man blir vääääldigt slät efteråt.

 
 
 

3V6A5563

 
 
 

Tadaaa!

Nygjord och superlen och lördagsfixad.

Vill du också testa masken (eller prova igen kanske om du testat innan) så får du i samarbete med MayBeauty 30% rabatt just nu på testpaketet, ange bara koden emmaface så dras det i kassan sen. Mer om erbjudandet ser du HÄR.

 
 

flinga

Rekommenderade inlägg