Vi har testat på en hel del rätter nu under vegetarianveckan, och vissa står helt klart ut som favoriter i familjen. Som den här, som blivit Buses topp-tre. Mumma.
”Bulllar” i tomatsås.
Du behöver (för 2-3 pers):
1 paket Hälsans Kök Bullar
1 tetra krossade tomater
Några körsbärstomater
2-3 klyftor vitlök
En halv tärning grönsaksbuljong
Timjan eller annan färsk krydda
Salt & Svartpeppar
1 paket färskpasta
Gör såhär:
Stek bullarna enligt anvisningarna på paketet. Koka samtidigt upp vatten till pastan. När bullarna är nästan färdigstekta; pressa i vitlöken och körsbärstomaterna (dela dom innan). Fräs kort. Häll över tomatsåsen och klipp ner kryddan. Smula ner grönsaksbuljongen och låt allting stå och småputtra i någon minut. Smaka av med salt & peppar.
Koka pastan enligt anvisningarna, låt den rinna av. Stjälp upp på tallrikar, häll över bullarna och såsen, samt dekorera med lite färsk krydda.
Tadaaa!
Perfekt, mustig höstmat som värmer gott i ruskvädret. Hoppas det ska smaka!
(Inlägg i samarbete med Hälsans Kök)
var tsCsId=17530020;