Åh herregud vad det är bråda dagar den här veckan!
Ibland vet jag inte hur vi ska hinna knyta ihop allt innan vi åker, ibland känns det som jag har full kontroll och att det där med att hinna inte blir några problem. Men stressigt är det likväl. Helst vill jag ju bara låsa in mig i det där huset nu och inte komma ut förrän i januari – den längtan har jag haft sen oktober, ungefär, så ni kan ju tänka er ungefär vilken nivå jag är på nu.
Men iallafall.
På kökshyllan i Drömmen väntar något gott, och vackert, på att vi ska låsa upp dörrarna och göra oss hemmastadda för julen.
Nicholas Vahés produkter är ju oemotståndliga tycker jag!
Jag älskar när något både är vackert och funktionellt, och här snackar vi godsaker som både smakar och ser ljuvliga ut. Typsnittet, förpackningarna – allt är genomtänkt. Och typ bästa saken att ha med sig när man är bortbjuden.
När jag var på Fröjd för några veckor sen passade jag på att plocka på mig några saker jag inte testat ännu; som aioli-majonnäs, ett vackert flingsalt i påse, en liten appetizer och olivolja med vit tryffel. Guuuud, tryffelolja alltså! Bara doften av tryffel gör mig svag och får mig att dagdrömma om det där fluffiga, vispade tryffelsmöret på The Lodge som inte är av denna värld. Aiolin var inte fy skam den heller, till räkor är den en höjdare. Och saltet är ju så vackert att ha framme. Så det blir dagens tips! Nicholas Vahé. Finfina grejer. (Finns bland annat här).
Men nu ska jag ta tag i den här dagen, ta två möten i stan, redigera klart ett jobb, vakna till liv och andas lugnt.
Tre dagar kvar. We can do it.
∞
Dagens lucka? Tja, om du vill vinna något tjusigt från By Malene Birger kikar du in HÄR.
Du fixar det! Bara några få ynka dagar. Och sen är det knäck-kladd, paketinslagning och dricka glögg framför brasan för hela slanten.
Och långledigt med de man älskar mest.
Ang. Vahés. Är dem goda med? Altså inte bara snygga utanpå. Kanske en dum fråga, men jag har köpt så mycket mat med snygg förpackning som sen har varit sisådär i smak.
Kramar
Jaaa, supergott. Särskilt tryffeloljan! Och aiolin. Saltet smakar ju salt liksom 🙂
Kram
Oooh, tryffeloljan måste jag testa!! 🙂 Jag har ju saltet med parmesan och basilika, det är hur gott som helst!!!
Verkligen vackra förpackningar!
Så mycket gottigt.