I annonssamarbete med APOTEK HJÄRTAT

Att ha sommarens viktigaste produkt.

 

Det är få saker jag är så noggrann med som solskydd. Jag har spf 35-50 i ansiktet året om (även på vintern) eftersom jag har så mycket pigmenteringar, men också för att skydda huden av alla de där andra anledningarna; åldrande, förändringar och allt det där andra man absolut inte vill ha.

På vintern smörjer jag inte in kroppen eftersom den är påklädd, men den här tiden på året går jag inte utanför dörren med spf även på kroppen. Jag ligger aldrig och solar så som man gjorde på 90-talet, men solsken är ju oundvikligt på sommarmånaderna och då vill jag iallafall skydda kroppen mot allt skadligt om jag nu ska vistas utomhus. Och jag smörjer mig på kroppen ungefär på samma sätt som jag lägger masker i ansiktet; olika styrkor beroende på var på kroppen. På armar och ben varvar jag mellan spf 15-20 eftersom jag har bra pigmentering och aldrig bränner mig, men på den tunna huden på bröstet och i ansiktet är det spf 50 som gäller.

Och nu har Apotek Hjärtat 25% på solskydd – och med koden EMMAL30 har ni 5% extra; alltså hela 30%! Koden gäller på köp online, och fram till och med den 7/6.

 

 

Här är sommarens räddare!

Tre olika solskydd som jag alltid har hemma.

 

 

På dagar när jag ska gå och arbeta eller vara på stan och ha smink på mig så har jag en tunnare spf; oftast en dagcreme med spf 50 i och sen mineralsmink över som har spf i sig själv också, men ska jag vara i trädgården eller på stranden så vill jag ha en mer hardcore version eftersom exponeringen för sol är så mycket större.

Den här delar jag och mannen på, en spf50 för ansiktet (som jag även använder på bröstet) som är lätt att arbeta in och inte blir sådär kladdig som vanliga solskydd lätt blir. Tänk på det; när ni ska välja spf för ansiktet så välj en som är till för ansiktet så ni inte täpper igen porer och sådär.

Den här från ACO hittar man HÄR.

 

 

Piz Buin är nostalgi för mig på något vis, älskar doften!

Är jag utomlands är det spf 30-50 som gäller, men här hemma i Sverige funkar 15 bra på benen. Denna hittar man HÄR.

 

 

Och på armar och mage och rygg kör jag spf20 från Nivea!

Nivea är ju också nostalgi, inte sant? Vem minns inte de ikoniskt blåa plåtburkarna. Den här med spf20 hittar man HÄR.

 

 

Extra mycket smörjer jag i pannan och på överläppen (där jag får mina pigmentfläckar) och i god tid innan jag ska ut i solen för att slita upp ogräs från rabatterna.

Här är fler favoriter från Apotek Hjärtat jag testat och tycker om:

Solskyddet vi alltid har till barnen HÄR, ett spf i mousseform HÄR, en skön after sun som doftar magiskt HÄR och så en riktigt bra spf för ansiktet om du också har pigmenteringsproblem hittar man HÄR.

Och det var det!

Passa på att skydda huden nu när ni har 30% rabatt på alla onlinebeställningar. Jag ska själv bunkra upp så att vi har till hela familjen, för som sagt – finns få saker jag är så noggrann med som just det. Koden EMMAL30 ger alltså 30% på solskydd hos Apotek Hjärtat (alltså 5% extra rabatt på kampanjen de har nu) – koden gäller på onlineköp och till och med den 7/6.

Hela utbudet hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med APOTEK HJÄRTAT

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha sommarens viktigaste produkt.

  1. Tack fina för alla underara tipsen. 🙌 Jag är alltid glad över att lära känna nya produkter. På grund av mitt röda hår är min hud mycket känslig. Jag letar alltid efter en solkräm som också är vattentät. Jag tror att jag hittade en här. <3 Ha bra helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *