Att ha haft julskyltning!

 

Nu var det snö!

Nej, tyvärr inte på riktigt. Vi tenderar att få vår snö i sisådär februari-mars här nere, inte nu när man vill ha den. Men det var iallafall låtsassnö på julskyltningen i Ystad; The Cottage hade gjort ett genidrag med nån form av skummaskin. Så där kunde man stå och känna att det var en vit jul ett litet tag.

 

 

 

Till och med blommorna blev låtsaskalla med skum, vackert.

 

 

Japp. Blekrosa amaryllisar for the win <3

 

 

Tycker att Ystad lyckades riktigt bra med sin julskyltning i år – det var lite för mycket folk för att jag skulle vara 100% bekväm bara. Är fortfarande ganska återhållsam sådär, undviker folksamlingar och kan inte slappna av när det är för mycket. Sommaren här var en prövning kan jag säga, haha, eftersom Ystad är en sommarstad utan dess like och alla verkade ta igen det de missat sommaren innan – men nu på vintern är det vanligtvis stilla och tyst.

Utom när det är skyltning, då.

 

 

Men; man kan ta bakgatorna med sina amaryllisar så får man lugn och ro igen!

Tänk att man avklarat en julskyltning? Det betyder att det snart är dags, julen. Får nästan lite panik över hur fort det går, jag vill ha jul i två månader (inkludera januari tack). Men å andra sidan får man väl som sagt passa på att marinera sig fullständigt i allt juligt istället, stanna inne och tända alla doftljus man har, slå in paket och hoppas på snö.

Denna tid är ljuvlig.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha haft julskyltning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.