Att ha gjort något coooooolt.

 

I helgen gjorde vi något cooooolt (iallafall om man frågar pojkarna) – vi besökte vårt livs första 4DX-bio!

Det öppnade en på Nordisk Film i Malmö för inte så jättelängesen och det måste man ju testa. För barn finns det väl inte supermånga filmer i 4DX ännu, men Grinchen visade man minsann och den känns ju rimlig att se en lördagsmorgon klockan 10 haha. Japp, det var klockan 10 eller klockan halv två, och halv två var det dags för gran och annat, så klockan 10 fick det bli!

Är det helg så är det.

 

 

Var bara tvungen att fota den här LJUVLIGA balkongen!

Nån har gått all in på julpynt <3

 

 

Röda mattan och allt!

 

 

 

Noahs ”don’t tell me to smile”-fejs <3

Det bästa fejs jag vet. Mitt är ju likadant – här ser man inte glad ut i onödan.

 

 

 

Inuti var det hur fräscht som helst; en jättestor butik där man kunde handla slushy och olika sorters popcorn och en massa annat bra, snygga lokaler, rent som tusan och doftade gott.

 

 

Och japp – klockan tio en lördag var det inte rusning om man säger så 🙂

Om ni undrar vad 4DX är för nåt egentligen så är det något av det sjukaste jag gjort tror jag. Det är som en vanlig bio på ett sätt men inte alls på ett annat. Du får nämligen 3D (med 3D-glasögon, det gamla vanliga) men sen jäfflar har de tagit i – stolarna rör sig nämligen, som att åka karusell typ, när det blåser i filmen blåser det i lokalen, när det regnar får du regn på dig och när det doftar känner du – just det – doften. Så det är en upplevelse för alla sinnen. Helt galet var det. Pojkarna var amazed såklart, jag tyckte också det var grymt, dock märkte jag av en viss tendens av åksjuka efter en timme och det kan man väl förstå med tanke på att man gungas runt ganska kraftigt. Men ändå värt! Så har ni en sån salong i närheten så testa, det är verkligen just en u p p l e v e l s e.

Karusellbio klockan 10, alltså. Gillar’t.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha gjort något coooooolt.

  1. Vad gulliga dina pojkar är och vad tiden går de var ju bebisar nyss. Så mycket kul du gör med dem , gick oxå mycket på bio med mina barn när de var små, de gillade Disney filmerna.
    Ha en fin jul

  2. Men hjälp vad stora killarna har blivit!
    För många år sedan så fanns det något liknande på Liseberg,vi pratade om det bara för ett tag sedan att det var så coolt. Kanon att det finns nått sånt nu igen och hoppas att fler ställen anammar det!

  3. Låter riktigt coolt! Måste boka in med bonusbarnen😃 Skulle man kunna få bildspam på Spöket och Prosten på bloggen snart? Dom är så himla söta😍

  4. Jaa precis Emma. Gör en uppdatering på Spöket, Haggis det skulle vara helt trevligt. Självklart älskar jag senaste foton och inlägg också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.