Att bli på gott humör.

Det finns två saker just nu som får mig att fnissa som ett litet barn och bli på alldeles saligt gott humör. Den första är det här:

Alltså. Hur kan man inte bli på gott humör av den här låten? Omöjligt. Inte bara för att den är sådär galet psykedeliskt svängig att hela själen trallar, utan också för att han är fantastisk. Bara titta på honom! Han är alldeles spattig och okontrollerad och nervös och jag älskar det. Han är en sån jag vill behålla; en sån att ta under armen och gå med på gågatan och bjuda på varm choklad. Vi skulle kunna sitta tätt ihop och fnissa åt något totalt orelevant och jag bara vet att han skulle få mig att skratta tills jag kiknar. Det är något med handrörelserna; hur han låter fingrarna flaxa åt alla möjliga håll när han sjunger. Det påminner mig om Micke. Men hursomhelst. Jag kan inte höra den här låten utan att få en helt obeskrivlig lust att ge mig ut tillsammans med jobbet och fuldansa en sommarnatt och skratta mig trött och komma hem med ömma fötter. Älskart.

Och nästa sak? Den här:

Detta måste ju vara årets bästa reklamfilm! Jag är helt tokig i den. Jag vet inte varför, men det är något så fruktansvärt charmigt med de här dumpade männen som äter glass och hysterigråter och ligger i fosterställning. Jag gillar att det för en gångs skull inte är en gråtande kvinna. Att det är lite otippat.
På sätt och vis förstår jag att det gör mig till en Väldigt Sjuk Person att jag tycker att det är charmigt med nedbrutna män, men ni fattar. Låtvalet är perfekt, minerna är perfekta, desperationen är precis sådär som den är när man är nydumpad och jävlig.
Det enda jag funderar på är om den funkar åt båda hållen. Vad tror ni; är den lika rolig för män? Eller är det bara vi kvinnor (eller jag får jag väl säga, ni kanske tycker att den är osmaklig) som tycker att detta är underhållning?

Men oavsett. Här var dom. De två sakerna som får ett influensamatt preggo att dra på smilbanden just nu. Tur att man inte är så kräsen.

23 kommentarer till “Att bli på gott humör.

  1. Tycker reklamfilmen är hur rolig som helst!! Skrattar varje gång! Skönt att läsa att det finns fler som tycker det 😉

  2. He he he, jaa låten är helt underbar, man blir alldeles varm i hela kroppen och det spritter i benen =) Han är en glad prick att titta på och rösten är såå härlig! En riktig färgprick i allt gråa =D

    Tänk att ha en sån människa en dag när man är nere och allt känns som skit! Då kan man nog inte annat än bli på sprudlande humör =)

    Sitter och tittar på arga snickaren nu, HAN är en riktig surpuppa, ha ha! Han skulle VERKLIGEN behöva lyssna på den låten =D

    Ha en underbar kväll, bönan flickorna mannen och rara du!

  3. Ha ha! Jag HOPPAS verkligen att den låten vinner, bäst!
    Vilken rolig reklamfilm!

    Skönt att du mår bättre nu, Emma. Kram på dig!

  4. Men jag håller med dig till 120%! The Moniker föll jag direkt för, helt underbar. Han verkar vara en sådan där person som man myser runt med, vad det än är man gör så myser man i sällskapet. *stoppar ner i skötväskan och tar med hem*

    Såg reklamen för första gången idag och ja jisses vad jag skrattade! Humor och det fick mig att säga sådant kök ska jag ha när vi renoverar! *s*

    Humor är underbart!

  5. Det var första gången jag såg den faktiskt. Eftersom vi inte har någon tv så blir det bara reklam från playkanalerna här och den där går inte på någon av dem jag tittar på. Rolig vet jag inte, men lite charmig var den allt.

  6. Reklamfilmen är hysterisk…..underbar att skratta åt…& så kul att du är tillbaka,kanske lite piggare..
    Kram

  7. Åh den köksreklamen är ju underbar. Kärleken kommer och går men köket består typ. Man går väl och köper ett Marbodalkök av bara farten:-)
    Skönt att du verkar må bättre!

  8. Här hemma vann The Moniker våra hjärtan också, jag hoppas att han vinner hela klabbet.. Reklamfilmen är underbar..

    Skönt att bönan mådde prima och att du är på väg åt rätt håll.

    Kram

  9. Håller totalt med dig – The Moniker rules! Här hemma var det vara jag som tyckte det så jag låg lite lågt under omröstningen – men inuti jublade jag 🙂

  10. Ha ha! Reklamen är underbar! Frågan är just, tycker män att den är lika rolig… Hi hi…. Skönt att du har hittat något att skratta åt! Bästa medicinen!

    Kram Carin

  11. Skönt att du börjar må bättre! Håller med om reklamfilmen, tycker den är lika klockren varje gång! Underbart att det är män istället för kvinnor som bryter ihop över brustet hjärta. Tror inte männen förstår det roliga, jag menar, dom är ju inte alltid så smarta 😉

  12. Jag älskar också den reklamen, jag höll på att skratta ihjäl mig första gången jag hörde den! En annan underbart kul reklam är den för Ibis hotell med den sliskiga sångaren i bakgrunden.

  13. Visst är Monikers härliga – men charmigast tycker jag nästan är de psykedeliska svamparna som diggar och håller takten i bakgrunden! Får mig av någon orsak att tänka på barnprogrammet ”Albin och den flygande orkestern” som jag fukkomligen älskade när jag var liten;) Har letat som en galning på nätet men tyvärr inte hittat något smakprov på programmet, det ligger väl nedbäddat i nåt av SVT´s arkiv tyvärr…

  14. Visst, reklamen är mycket underhallande. Antar att kvinnorna är beslutstagarna när det gäller att köpa kök. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg