Att kanske kunna hitta kärleken i ditt liv.

 

Webblogga utan tagline STANDARD

 

Som ni alla vet klickade jag ju hem min man på nätet, så att säga. Vi träffades via match.com och jag visste väl på en gång att det skulle bli åka av – och nu är vi gifta och har Buse och han är fortfarande den vackraste jag vet.

Fördelen för mig med att nätdejta var att jag nånstans var säker på att ”nu var det dags”. Nu ville jag hitta någon att dela livet med och jag var ganska så säker på vad jag ville ha, och eftersom jag är en stor förespråkare utav effektivitet så skrev jag helt enkelt in mig på match eftersom det kapade en hel del steg. Jag menar; alla är där inne av samma anledning, eller hur? Alla är där inne av samma anledning. Och då slipper man mycket av det där andra; tassandet runt gröten, ovissheten, trevandet. Och alla där inne var tillgängliga, sökande och redo vilket gör underlaget tusan så mycket bättre än på en krog där hälften kan vara gifta, andra hälften ointresserade av att hitta nån.

Men iallafall.

Därför är det nu extra roligt att kunna tävla ut sex månaders gratis medlemskap på match.com till en av er. Sex månader där ni kan leta, dejta, skratta, skämmas ihjäl (jodå, det blir mycket sånt också) och kanske träffa kärleken i ert liv. Själv tog det bara ca 2 månader tror jag, men sen är jag ju å andra sidan en väldigt bestämd och synnerligen effektiv kvinna så det kanske man inte ska gå efter. Men sex månader vinner man, och du kan naturligtvis tävla åt en väninna/killkompis/mamma/dagisfrökens vägnar också. Jo, jo. Sprid kärleken bara.

För att vara med:

1. Registrera dig här och få tre dagar gratis inne på match. Varför inte provsöka lite efter karlar, redan nu? Det blir inte automatiskt ett betalmedlemskap eller nåt sånt tramsigt, så var inte rädda för det – när de tre dagarna är ute så är de ute och du kan antingen betala för att fortsätta eller strunta i det och ha ett basmedlemskap. (Om du inte vill tävla utan bara testa på det där med match.com i tre dagar så får du självklart använda länken du också).

2. Beskriv den bästa aktiviteten för en första dejt. Är det bio, en simtur, kampsport eller kanske en promenad? Berätta vad du tycker och varför. Ex: Jag tycker att bio är grymt, för då behöver man inte prata med varann om det visar sig att dejten är tråkig eller Jag tycker att en videokväll hemma är bra för att om tycke uppstår kan man hålla handen under en filt.

Thats it!

Tävlingen är i samarbete med match.com och pågår till och med söndag den 31 mars klockan 21:00.

In och dejta, vetja! Man har inget att förlora på att försöka.

stjarna

Vinnaren av babyfilten och Kitchen & Table presenteras ikväll.

stjarna

 

15 kommentarer till “Att kanske kunna hitta kärleken i ditt liv.

  1. Nu hör ju inte denna lilla fråga till detta inlägget kanske :))) Men hur är det med Svåra Lena? Har hon hittat någon redig sambo än? Tack, tusen tack för din fullkomligt underbara blogg, Emma.

  2. Åh, vad komiskt – precis så träffades jag och min A också! Kan bara rekommendera match.com! Alldeles nu firar vi ett år och har precis blivit sambos, det hade ALDRIG skett utan match.com… Lycka till alla! <3

  3. Ha ha haaa, jag vill verkligen ge MIG 6 månader!! Jag har redan ett log in på match.com men har inte hittat någon trevlig dejt där än och är inte betalande medlem idag eftersom det kostar en förmögenhet att ha flera sidor igång samtidigt, så jag har valt att betala på en annan sida ett tag nu..

    Men jag vill ju såååååååå gärna möta våren med någon!! En bra första dejt enligt mig är en kaffedejt på centralen (i Malmö, menar jag nu då), för då kan jag snabbt skylla på att jag måste med tåget hem till Ystad om det är helt åt helskotta fel och OM det inte är helt fel, så går det snabbt att ta sig upp till stan för en bio, middag eller bara knalla runt och titta på folk.

    Så nu håller jag tummarna för att jag vinner lite hjälp till kärlek! 🙂

  4. Åh match.com is the shit! Jag träffade min blivande man där och vi har strax varit tillsammans i 4 år! Bästa som hänt mig helt klart! 🙂

  5. Oh, så träffade att läsa här på bloggen om att du träffade din man på Match.com och jag som börjar känna för att komma ut ur vinterdepp och kyla…så in i värmen på Match då bara så får vi se vad som händer( försöker peppa mig själv nu!) <3 <3 <3

  6. Ok jag är med! Bio på första dejten … nej jag vill nog se min dejt i lite starkare ljus än så. Kan tänka mig en träff över en fika, där man har möjlighet att både prata och studera varandra, och lätt kan avsluta dejten om det inte känns rätt.

  7. Åååå men detta är ett tecken! Har varit singel alldeles för länge nu och tänkte häromdagen att det är dags att göra något aktivt åt situationen. Så pliiiizzzz ge mig, snälla!

    Min första dejt tycker jag ska vara en promenad. Man går och går och pratar och pratar och det är helt perfekt. Ingen behöver bli blyg, sparka småstenar och titta ner utan man kan ha blicken på naturen och ändå lära känna varann lite grann. Så MR. RIGHT ta mig med storm ut på en promenad. Hhahahaha

    och Emma…..

    ….tack för en underhållande blogg! Jag hänger ofta här men grymt dålig på att kommentera. Oj vad det blir ändring på det om jag vinner *fjäskarintealls*. KRAAAAM

  8. Jag vill vara med! Jag har också ett konto men bara på mobilen för det var billigare där. Blev nyligen medlem så jag hoppas på kärlek! Jag är sorten som gillar lite halvromantiska dejter redan som första dejt. Så som att mötas vid en hamn för att åka båt ut till en ö eller någon lugn mysig plats för att där promenera omkring och avsluta med en riktig picknick! Lite vin och gott att småäta på och fortsätta samtala över. Detta är beskrivning av min önskedejt nu när våren och sommaren närmar sig. Hoppas jag får uppleva den!

  9. Jag träffade också min sambo på match.com. Det är sju år sedan. Vi startade med en fika och jag tyckte så mycket om hans händer när han höll om kaffekoppen. Efter fikat promenerade vi på stan och köpte choklad. Sen körde han mig hem. Det dröjde en hel månad tills vi träffades igen men vi talade med varandra i telefon flera gånger om dagen och skickade larviga sms. Visst är det underbart att träffa sin prins men man ska vara medveten om att det finns jäkligt många grodor ute på dejtingsidor. Jag träffade flera på match.com som ljög mig rakt i ansiktet om att de var singel och sen fick jag på omvägar reda på att så var inte fallet. Även mina väninnor har gått på rejäla nitar så gå in på match.com med öppna ögon och is i magen. Lycka till!

  10. Själv träffade jag sambon via Lunarstorm! Varit tillsammans nu i 12 år och har två fina barn!/C

  11. Jag vill tävla å min mammas vägnar, det är på tiden att hon träffar något nytt att hänga i julgranen så här tio år efter skillsmässan! 😀 (´Men jag skaffar ett konto i mitt namn ändå gissar jag)

    Den bästa första dejten är en sväng om på Liseberg! Då kan man kura ihop sig i någon galen attraktion där man tvingas hålla om varandar lite… ta en uppiggande kopp kaffe på något kafé om snubben är tråkig och vägrar hoppa upp i slänggungan, eller, om det slår lite gnistor, hångla upp varandra uppe i Pariserhjulet! Romantiskt värre, ha….? 😉

  12. Hej Emma,

    Som superintresserad av sport så är den perfekta första dejten en idrottskväll. Där vi tex. åker till ABB Arena i min hemstad Västerås och ser VIK Hockey möta exempelvis Leksand. Det blir lättsamt, mindre stelt då man inte sitter mitt emot varandra och försöker hitta samtalsämnen som på ett fik kanske. Här har man matchen att diskutera. Man behöver inte heller känna sig nervös inför den planerade middagen, utan man tar en korv eller hamburgare i periodpausen. Det lättar upp stämningen inför nästa gång.

    Är nybliven 30-åring med ett jobb jag trivs med dock känns det som att jag lever för mitt jobb för att jag inte har något annat. Vill gärna träffa kärleken och istället känna: ”Jag jobbar för att kunna leva”.

    Kram
    Maria

  13. Åh jag vill vara med och tävla, har varit singel väldigt länge nu och känner att det är dags att ge sig ut i dejtingdjungeln igen för det vore så mysigt att möta våren och sommaren i någons armar.

    För en första dejt skulle jag föreslå en kaffe på någon härlig uteservering vid vattnet följt av en promenad, brukar lätta lite på nervositeten om den infaller sig.
    En annan bra dejt skulle vara en fotbollsmatch med tillhörande korv och öl, det kan vara en lagom lättsam dejt.

    Det finns så mycket man kan göra, men de två är nog mina favoriter, man får känna av vad killen gillar också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg