Att starta en vecka.

Jag älskar min iPhone men har inte riktigt ställt in alla finesser på den ännu. I morse vaknade jag till exempel till det hemskaste alarmljud man kan tänka sig, det var liksom mhääää mhääää mhääää och lät som en katastrofsignal. Det tog ett tag att skaka av sig känslan av att undantagstillstånd rådde i huset, men mannen stod leende i foten av trappan och fångade in mig när jag kom ner och kramade mig vaken och skrattade och sa att det nog var den värsta väckningssignal han hört.

Vi saknar Sigge. Är det inte märkligt? Bara ett dygn hos oss, ändå var det så naturligt att det till och med har blivit tomt efter honom när han åkt. Hela morgonen har vi, töntiga som vi är, pratat med flickorna vid frukosten och sagt vaaaaaaaar e Sigge? Va e han? och mannen gjorde sin Sigge-imitation och sa varför fick jag åka hem? tyckte dom inte om mig? och då gjorde det så ont i hjärtat att jag tjöt och boxade till honom på axeln och ylade att han skulle sluta.

Men hörreni. Är det inte dags för semester snart? Jag tror det.  Bara en vecka i medelhavsvärme med färskpressade juicer och svidande axlar och den där mjuka doften av kokos. Ja. Så får det bli. Snart.

11 kommentarer till “Att starta en vecka.

  1. Ååhhh…låter underbart med Sigge!
    Tänk att hundar kan få en så blödig! Jag är precis likadan.

    Ha en underbar vecka!

    kram

  2. Tänk va? Semester, det låter ju som en fantastiskt plan. Vi sitter själva här och planerar samma sak, så om några veckor får vi öva på spanskan, äta paella och välkomna våren på riktigt. Det kan ju lixom behövas nu!
    Ååå när kommer den fine Sigge tillbaka?

  3. Man fäster sig fort vid de söta små liven.
    En semester hade varit mer än välkommen. Fast vi låter oss nöja med en dagstripp till Danmark och the reef över dagen. Snart.

  4. Om jag bara hade lite pengar skulle jag gärna ta en vecka i solen, men så är inte fallet. Nu blir det att njuta av den kommande våren här hemma istället. Med hosta och halsont idag, men det ger kanske med sig. 🙂
    Ha en fin måndag!

  5. Det sägs att man inte ska förmänskliga sina djur, men allvarligt, det är ju så roligt så man kan ju inte låta bli! Vi är precis likadana och när maken är borta så skypar vi eftersom då kan jag vifta med svartkatten framför kameran så att husse får se sin lilla pälskling också. Fånigt, absolut, men alldeles, alldeles underbart.

  6. Haha, ja de där väckningssignalerna kan vara grymma! 😀

    Det är kul att vara lite larvig med sina djur – det såg du väl hur jag kan hålla på med mina på min blogg?! Haha, folk tror man inte är riktigt klok! 😀

  7. Usch för otäcka väckningssignaler. Vad skönt att Sigge kommer tillbaka då, när ni fann varandra sådär bra. Semester skulle sitta fint det, får man säga så fast man nyss börjat jobba? Det är ju solen och värmen som skulle sitta fint. Vill ha mer info om iPhonen, vad hade du för telefon tidigare och hur funkar omställningen till iPhone mm.

    1. Jag hade en Sony Ericsson innan. Nu är jag ju ganska van med iPhonen sen innan eftersom mannen har en och eftersom vi har iPaden hemma, men jag är hooked. För min del är det mest av yrkesmässig bekvämlighet dock 🙂 Jag älskar att få mailen rakt in i telefonen när jag reser eller är hemma så att jag slipper öppna upp datorn och hämta hem dom hela tiden. Det är den absolut största vinningen för mig.
      Det enda krångliga med omställningen är att jag inte lyckats importera mina gamla kontakter utan har fått skriva in dom för hand. Och att jag lyckas trycka på typ 5 knappar samtidigt när jag skickar sms vilket gör att det tar lite längre tid än innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg