Att ha återupptäckt Vindåkra.

 

IMG_4249

 

Visste ni att Vindåkra har öppnat igen? Inte jag.

Jag och Fru Sederblad hade bestämt fikaträff där för att snacka ikapp oss lite om vad som hänt under tiden jag varit borta och fann oss själva mitt i en smaskig smygrea i den nyöppnade butiksdelen. Att restaurangen var igång visste jag, men inte att en av de mysigaste butikerna slagit upp portarna igen och nu var i full gång.

Så himla roligt när det lokala funkar, tycker jag. Särskilt på ett sånt vackert ställe.

 

IMG_4257

IMG_4252

IMG_4251

IMG_4288

IMG_4272

IMG_4263

 

Så vi spenderade lite tid med att rafsa på oss det mesta i klädväg och prova och stappla runt på golvet och visa saker för varann. Jag hann igenom nästan hela Rabens-sortimentet, lite Vintage by Fé och mer eller mindre samtliga Please medan Fru Sederblad var urtjusig i provade klänningar och snällt lånade ut sitt kamerabatteri när mitt dog och vägrade åerupplivas.

Bättre tjejdagar finns bara inte.

 

IMG_4293

IMG_4297

IMG_4300

IMG_4335

IMG_4295

IMG_4333

t-shirt//5 PREVIEW, byxor//sheinside, skor//stylesnob, armband//hipanema

 

Sen tog vi den där fikan (som visade sig bli en brunch) och satt under trädet och åt och pratade i munnen på varann och konstaterade att nu var sommaren här, på riktigt, och att den med största sannolikhet kommer gå alldeles för fort för vårt eget bästa. Och jag njöt frukt och rökta räkor (trots att det var en mycket oväntad kombo) och såg fram emot dagens dejt med mannen –

när jag kom hem smet vi nämligen iväg och såg Jurassic Park i 3D på Entré och jag satt med handen krampaktigt i hans och pep som en liten småflicka, för även om man har sett filmen förr så var det trots allt sisådär 15 år sen och jag kunde inte för mitt liv komma ihåg att den var sådär full av bu!-effekter som får en att hoppa i stolen så att chipsen flög.

Och sen åkte vi hem igen och hämtade Buse från farmor och farfar och hade söndag på det bästa sätt vi vet –

med ost och ännu en film efter att ha suttit ute tills solen försvunnit bakom trädtopparna och trädgården fått ett stråk av kyla igen.

 

slut

18 kommentarer till “Att ha återupptäckt Vindåkra.

      1. Vilken av dom? 🙂 Du menar linnet? Det var ett Rabens Saloner, vrålsnyggt. På rea dessutom! De skickar säkert gärna även om de inte har webbshop, maila och fråga vetja.

          1. Jaha bilden på Fru Sederblad? Det var ett danskt märke tror jag. Maila och fråga!

  1. Hittade till Sheinside och vilka fina kläder de har! 🙂 Vad har du för erfarenhet av att beställa därifrån? Har du behövt betala tullavgifter etc?

  2. Så roligt att ni hittat tillbaks till Vindåkra och tack för jättevackra bilder och inlägg. Ni var så urtjusiga i allt ni provade;). Varmt välkomna tillbaka! Eva på Vindåkra.

  3. Hej! Fin blogg du har o alltid fina bilder…vart ligger Vindåkra o hur hittar man dit? Sommarhej från Marina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg