Att förbereda sig för midsommarfirande.

 

IMG_5202

IMG_5198

IMG_5195

 

Och så blev det midsommar.

Kanske årets mest romantiska dag? En sådan man vill spendera i en Pripps Blå-reklam med bara fötter och skymning, sitta vid långbord och skicka mat mellan solbrända händer.

Vi?

Vi ska spendera den hos Fuffe, såklart. Kan det finnas nåt bättre ställe än hos en mjuk vinbonde strax utanför Kivik? Vi kommer vara runt femtio personer, varav de flesta jag aldrig mött, och leka lekar och äta sill och njuta av den där stämningen som det bara kan bli när det är så många i olika åldrar som samlas. Jag, mannen, Buse, Nelly, Banditen och Mat med Vänner-grabbarna kommer laddade med efterrätter, sommarkläder och förmodligen lite trötta kroppar efter den senaste tidens hektiska arbetande. Jag ser fram emot den här dagen så jag blir lite tokig.

Glad midsommar, bästa ni.

 

slut

14 kommentarer till “Att förbereda sig för midsommarfirande.

  1. Tack detsamma, hoppas ni får en riktigt härlig dag. Hoppas man får se en glimt till av de där fina örhängena, precis min stil och vad jag vill hitta. Kram Kram

  2. Vad fint typsnitt du har på rubrikerna!
    Låter så en fantastisk dag och bilderna är som alltid ljuvliga! Ha en helt underbar midsommar och vila ut trötta -tokjobba-inför-semestern- kroppar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg