Att röja i Buse-rummet.

 

AT2B3242

 
 

Ja, den här helgen ska jag bannemig rensa i Buses rum.

Leksaker ska gås igenom, kuddar ska tvättas och den där våningssängen ska ut och ställas någonstans där det faktiskt finns en chans att jag kommer att måla den – den är f o r t f a r a n d e precis som den var när vi köpte den från IKEA och det var ju inte alls tanken. Istället var det ju tänkt att den skulle pimpas så att den passar in lite bättre, men det har alltså inte blivit av och har varit mitt dåliga samvete sen dess. Så nu får den lyftas ut så att det finns en chans att det blir gjort, och sen kommer den få komma fram igen när den är fixad och när vi byter runt rummen lite när Noah ska ha ett eget.

(Tanken är sen att Buse ska flytta upp och ha sitt rum där uppe, och så tar Noah Buses rum).

Så i helgen blir det alltså Projekt Stor-Röjning inne hos Buse, vilket behövs då böcker ligger lite här och där och leksaker är en himla röra, och jag ska försöka göra nån slags lösning själv också som behöver skruvas upp. Och det ska faktiskt bli ganska kul! Inte själva städandet då, snark, utan det som kommer efter – att få ställa allt i ordning, skruva upp en ny förvaring, hänga upp och ändra om.

Så det gör jag i helgen.

 

8 kommentarer till “Att röja i Buse-rummet.

  1. Ja, känslan när man gjort nåt man ”gruvat” sig litet grann inför, är härlig. Då kan man njuta 🙂 Jag är litet nyfiken på hur det går för au pairen, är det Nim hon heter?

  2. Åh måste fråga dig en sak, vet ju att du har mkt kuddar från Tine K. Jag är på jakt efter riktgt stora kuddfodral, typ 65×60. Vet du om de har några så stora? De största jag hittar är ”bara” 40×65. 😕

  3. Hej! Jag har en fråga om din superfina takkrona med träpärlor från olsen & jensen. ☺
    Vet du om den finns att få tag i någonstans? Har letat länge på nätet men ingen verkar sälja den längre, vilket är väldigt tråkigt.
    Tack för en toppen blogg och lite extra ljus i vardagen

  4. Hej!
    Tror att det hänger en sån lampa i taket på butik Drömhem i Mönsterås.
    Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg