Att ta fram fräsch hud.

 

Så var det dags för ännu en produkt ur MayBeauty-familjen!

Deras The Incredible Face Gel – en genomskinlig gel som man tar på torr, rengjord hy för att få bort döda hudceller och förbereda huden på att bättre ta emot resten av hudvårdsrutinen som serum eller crèmer. En perfekt kur att köra en gång i veckan eller när man tycker att huden börjat bli lite glåmig!

 

 

Gelen i sig är svagt rosa och doftar inte så mycket. Varje liten förpackning är lagom för en kur.

 

 

Så tar man gelen på torr hud som sagt och masserar försiktigt där man tycker det behövs, och efter ett tag kommer du känna (och se) hur gamla hudceller lossnar och liksom ”korvar ihop sig”. Hur mycket är väldigt individuellt, och jag har märkt att det kan skilja från gång till gång också – det beror helt enkelt på hur mycket gamla hudceller du har för tillfället. Gör jag en sånhär en eller två veckor efter en syra lossnar inte lika mycket som i perioder när jag inte kör syra.

 

 

Såhär såg det ut sist jag gjorde den! Små bitar av gamla hudceller som lossnat från ansiktet och lämnat ny, fräsch hud under.

Det är en skonsam exfoliering helt enkelt.

 

 

Och efteråt känns huden fräsch, lite rosigare och framförallt redo att suga i sig allt bra från min dag- eller nattcreme!

Och i samarbete med Maybeauty har du nu 30% på masken om du behöver fylla på förrådet eller testa för första gången. Koden är emmagel och är redan ifylld HÄR där du även kan läsa mer.

Mjuk, ny hud kan man ju aldrig få för mycket av.

I samarbete med MAYBEAUTY

 

Rekommenderade inlägg