Att önska fin onsdagskväll.

 

Har ni det fint?

Här hemma har vi lämnat av Buse på tacokväll på förskolan; han ska ju börja i förskoleklass till hösten (!!!) så de har en liten fest för alla de som sen ska vidare, mannen klipper gräset och jag inväntar skymning för att kunna göra ett fotouppdrag åt en kund med bland annat blommorna på bilden. Så himla, himla vackra.

Imorgon blir en vanlig dag för oss, både jag och mannen jobbar och efter allt är klart ska jag ta mig en tur till Åbergs och Plantskolan för att botanisera bland växter och planera för Drömmenträdgård. Inte lönt att köpa någonting redan nu eftersom vi inte ska dit i helgen, men det ska bli kul att se vad som finns och få lite inspiration för hur jag vill ha det. Jag har redan landat i att det ska upp fyra odlingspallar till nedanför slänten; ena ska fyllas med kryddor, andra med chili och lite roligare grönsaker, tredje med nån form av bär till pojkarna och fjärde med sallad och liknande. På så sätt kan vi bli mer eller mindre självförsörjande på de sakerna i sommar, och bara det är ju en lyx såklart.

Men nu ska jag ut och se om solen gått ner tillräckligt så jag hinner slutföra fotograferingen innan snart-skolan-Buse ska hämtas hem igen.

Och vi; vi ses imorgon. Som alltid.

 

1 kommentar till “Att önska fin onsdagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg