Att ha måndagskväll.

Hur har ni det? Här hemma har måndagskvällen börjat smyga sig in i kroppen, efter en dusch är jag mjuk i musklerna och det slog mig idag att jag för första gången på jag vet inte? hur länge? inte hade en aning om vart min mobiltelefon låg någonstans. Och det störde mig inte ens. Hela jag har börjat förstå att det är semester.

Idag hann jag klart ett varv till på det där jäkla lapptäcket, jag pratar fint med symaskinen och svär aningen mindre än igår och det verkar fungera. Imorgon kanske jag kan göra två varv och så kan lapptäcket bli klart innan december 2011. Vem vet.

Men nu? Nu har mannen kommit hem och jag ska koka oss lite mintchokladsthé och plocka fram en burk Ben&Jerrys ur frysen, och sen ska jag skrämma livet av honom genom att se Kvinnor Som Mördar och humma instämmande.

Ta hand om er.

1 kommentar till “Att ha måndagskväll.

  1. Jag hoppas att du aldrig börjar jobba igen och lämnar denna bubbla av lättja och värme som jag längtar att läsa om. Underbar text och bild från Bohuskusten som fick mig att känna doften av tång, diesel och saltvarm hud. Vad slår det undrar man en svinkall natt i december med så mycket snö utanför tröskeln att man knappt kommer ut… Jag har suttit kvällens alla timmar och renskrivit dagens inventering och fått huvudvärk för att jag oroar mig för mina 24 gäster som kommer till mig på nyårsafton för att äta mat som inte är planerad, inhandlad och absolut inte tillagad… å herregud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg