Att se sånt som får hjärtat att svälla.

Det är sånthär som kan få mig att bli alldeles kollrig och marshmallow-mjuk och oooo-ande här hemma; de där små stunderna när Tooka tar tillfället i akt och visar att hon är helt okej med det där nya lilla livet vi tagit med oss hem. Då blir jag så stolt över henne att jag kan spricka och får anstränga mig så mycket jag bara kan för att inte gå in och förstöra stunden med att tvångspussa både hund och silkesapa.

Tänka att det kan fungera sådär bra, ändå. Man vågade liksom inte riktigt hoppas.

92 kommentarer till “Att se sånt som får hjärtat att svälla.

  1. Blir alldeles tårögd när jag ser det. Minns vår lilla westie som vi hade när vi fick första barnet. Hon låg precis som din Tooka och gosade (läs: vaktade) ”lillebror”. Och när jag ammade skulle hon alltid ligga i famnen på mig. Perfekt för sonen, eftersom hunden blev som en amningskudde! 🙂

  2. Åh, vad söta de är!! Man smälter ju… fast bara vänta tills den lilla silkesapan börjar bli hårdhänt och dra dem i öron och svans och sådant. Då håller sig nog tjejerna undan ;-). De får passa på att njuta av den lilla sötnosen nu… ha, ha!

  3. Vad mysigt dom har det 🙂
    Hon ser verkligen efter honom! Tänk sen när han börjar gå, då finns hon nog där som stöd och hjälp skulle jag tro.

    Älskade små liv!

  4. Men åh så underbart!

    Mina katter är utekatter eftersom min sambo är allergisk, men när vi är ute kommer de fram och hälsar på Mini. Hon blir helt exalterad av glädje och piper och tjuter lyckligt och vill klappa och dra i pälsen. 🙂 Hästarna är fortfarande lite för stora tror jag. Hon tittar mest på dem med en förundrad blick.

    Djur och barn är så mysiga ihop. Vad härligt att det funkar så bra med vovve och lillen! Tänk vilka fina minnen de kommer att skapa ihop!

  5. Fullkomligt bedårande. Jag smälter. Jag har ett liknande fotominne då vår katt ligger så där över vår förstfödde son. Beskyddande. Vad förskräckt hon kommer bli Tooka när Leo upptäcker att man kan dra i de där fantastiska och dinglande sakerna som kallas öron /Ciao Sahra

  6. Åh vad gulligt! Naturen och allt levande tar hand om det där på ett helt naturligt vis, så egentligen behöver vi inte oroa oss särskilt mycket.
    Jag har ju själv legat sömnlös en del nätter sedan vi hämtade valpen, och oroat mig för att Alfred inte gillar vår nya familjemedlem.
    Men sen löser sig allt sakta men säkert om man bara låter allt ta sin tid.

    Kram Mrs G

  7. Det är äkta kärlek det!!

    När Tindra var några veckor gammal lämnade jag henne i nedbäddad i soffan medan jag hämtade något att dricka och när jag kom tillbaka sekunderna efter hade Nea krupit upp bredvid henne och låg precis sådär, vilken känsla!!!

  8. Förstår dig, måste ju kännas underbart!!

    Fina vovve, ler och mmmar…Vill pussa på nosen 🙂

    Silkesapan är också fin såklart men det vet du ju redan att jag tycker 😀

    KRAM

  9. Mysigt! Så där gjorde vår katt. Men det slutade hon med när hon insåg att barn är ”otäcka” och både slåss och drar i pälsen… 😀

  10. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ blir helt varm i hjärtat!! Så himla fina både två och så mysigt.
    Du är så duktig på att fånga ögonblicken! kram till dig sötis

  11. Underbar bild, så låg ofta våran Golden Bamse hos våra barn när de var i silkesapans ålder. Man glömmer aldrig dessa stunder…

    ~Ingrid

  12. Hundarna har nog väligt bra matte och husse som uppfostrat dom väldigt bra. Underbara bilder som man blir varm av att se.

  13. Wow. Gud så fint. <3 Blir alldeles tårögd… Det där är en känsla man borde kunna lägga på burk och spara!

  14. Åhhh…nästan så jag blir sugen på att skaffa hund 🙂

    Själv blev jag varm i hjärtat idag av att se treåringen buss med lillasyster (8 mån) och till tack få det mest härliga skratt man kan tänka sig!

    Syskonkärlek så det nästan gör ont av lycka!

  15. Men Ååååååå! Kan man tänka sig något ljuvligare? 😀

    Vår lilla Selma ÄLSKAR bebisar oxå… Nu har ju inte hon begåvats med någon ”egen” bebis, utan har fått hålla tillgodo med grannens… Och hon kryper sakta sakta fram och lägger huvudet precis likadant på benen… Bara hon får vara nära…. <3

    Ha en toppenfredag! Kram Carin

  16. AWWWWW!!! Så härligt!! Är så glad att allting gått så otroligt bra, och att Tant och Tooka har accepterat Leo som en kär familjemedlem. Trevligt veckoslut till er alla!

  17. Jag är rabiat som fasen, men jag tror att alla hundar går utmärkt med barn så länge man inte gör det till en stor grej att det kommit hem ett barn. Fjollar med hunden och ynkar med den liksom. man bara visar att barnet är en del av flocken, och så fattar hunden det alldeles utmärkt. Hundar är fantastiska djur! Man ska inte underskatta dem. 🙂

    Däremot får man ju hålla lite extra koll när barnen kommit in i dra-i-allt-åldern så att hundarna får vara ifred 😉 Då kan ju även den snällaste hunden bli grinig.

  18. Men alltså din unge sover ju på de sötaste sätten! 🙂

    Och jag blev också så varm av detta att jag sprang runt på jobbet med min iphone och ropade: titta, titta, hur underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg