Att ha veckans bästa dag.

Ja, idag är det veckans bästa dag och jag är på ett strålande humör trots att jag vaknade klockan 06:00 utan att kunna somna om och nu måste spendera morgonen med att titta på Dr Oz (idag sprutar han studiopubliken full av Restylane minsann) och hålla mig från att väcka silkesapan. Det är ju trots allt fredag! Vad finns det då att sura för, liksom.

Hörreni, tack för att ni pushade mig att testa Groupon! Eller ja, tack och tack. Jag gick ut hårt och köpte en övernattning på Österlen och sen var det ju kört. Nu måste jag sitta på händerna för att inte go bananas med ett dundererbjudande på sju dagar i Thailand, en ögonfransförlängarcreme och nån form av mysko fettsmältarbehandling som säkert inte ens är legitim. Och de är smarta de jäklarna, de kryddar erbjudandena med mansvänliga saker också, så att man blir tänd på idén att köpa nåt åt sin karl också när man ändå är igång. Så nu ligger jag på morgonen när mannen gått upp och kollar mailen och åhå!:ar och blir alldeles till mig och ropar ”Älskling! Älskling! Man kan få däckbyte OCH däckhotell i sju månader för 370 spänn!” och väntar på världens respons. Men min man är som bekant typen som slukar Lyxfällan och sorterar sockorna i lådan så han svarar bara ”vi har garage” och fortsätter att lyssna på P3.

Men nu ska jag snart tassa ner och se om mitt DIY-projekt har torkat och klura ut nåt fiffigt sätt att fasta det på väggen.

Och igen; tjohooo! Det är fredag!

Ps! Den uppmärksamme kan se bröstpumpen i bakgrunden. Det är inredning, det.

43 kommentarer till “Att ha veckans bästa dag.

  1. Freitag!!! Guu va härligt det ska bli (och trångt eftersom vi plötsligt ska få plats med hela familjen i vårt hus istället för ”bara” jag och lillfisen) men, men jag leker gärna sardin med de jag älskar mest. Så det så. Hoppas du får en toppentrevlig helg!

  2. Så spännande, älskar pyssel! Ser fram emot att få se resultatet, är säker på att det kommer bli hur fint som helst. Och du vännen, tack för att du tipsade dina fina läsare om klänningen hos mej. Behöver jag ens säga att den gick åt på två röda?! Så nu ska jag äntligen köpa den vackra koftan av Tindy ♥

  3. Åh vad glad jag blir av all din energi du ger av dig på en fredagmorgon,!
    (Jag såg inte bröstpumpen först, för Leo är för söt och tar all uppmärksamhet!)
    Önskar er en jättefin fredag!
    Kram

  4. Ååååååå jeg bare smelter av de vidunderlig nydelige bildene under….what a moment!Hjertet kan nesten sprekke når jeg ser på bildet…og det er bare mitt hjerte…ditt morshjerte føles vel som den atombomben!
    Og ikke bare det,men at du fikk tatt bilde også…mine hunder spretter som regel opp når jeg skal prøve å snike meg til noen bilder….
    Synes ikke det er så verst dette bildet heller forresten,så godt han ligger skjønne Leo’n:)
    Tenk jeg har enda ikke bestilt noe fra Groupon…men fy søren så masse dritt man ser på tv når man er sykmeldt.Say no more….
    God helg:)
    Toveklem:)

  5. kombinationen av Er
    är klockren. och då pratar
    vi inte seiko. vi pratar
    patek philippe.
    med livstidsgaranti.
    går i arv till silkesapan.
    så bra är den.

    en annan grej.
    jag trodde silkesapan
    låg & nussade i en
    inredningsaffär när jag såg
    bilden. bröstpump = overprized
    italienskdesignad neonlampa kanske.
    så Du har fått till det ändå.
    både på inredningen & tryggaste
    känslan. som att
    ’det? det där är på soffavdelningen
    på nk.’

    japp. kärlek på det.

  6. Å…jag får rysningar när jag ser bröstpumpen. Väcker definitivt inga ljuva minnen.

    Men det är fredag! fredag! fredag! idag. Tjohooo!! Ha det gott!

  7. Gud, vad den där lilla silkesapan väcker moderskänslorna i mig. Han ser så trygg och stabil ut <3

    Fick en inre bild det där med däckdialogen och kan inte annat än le, de är likadana de där älskade männen 🙂

    Härlig fredag till dig Emma!

    kram Anna

  8. Vaknade av en nerkissad liten tjej men efter lite bubbelbad och välling så var hon minst lika go att ha i soffan som silkesapan ;0)

    Ha en fortsatt underbar fredag!!

  9. Ja, underbart med fredag och dunderfin bild på er sötnöt!!

    Har inte testat Groupon, kanske just av den anledningen att Mr G är minst lika svårflörtad med sådant som din man verkar va.

    Sen blir det väl lite sådär som du säger, man köper för att det är billigt inte för att man behöver det.
    Mao, i själv verket blir det billigare utan Groupon 🙂

    Ha en fin fredag!

    Kram Mrs G

  10. Jag är väl den enda här som faktiskt är intresserad av bröstpumpen och undrar vad det är för märke? Är du nöjd med den?

    1. Det är en medela jag hyr med mig hem från neo 🙂 Skitbra är den, nästan läge att köpa. Men den är säkert tokdyr och jag pumpar bara i gång per dag nu (natten).

      1. Har inte tänkt på att man kan hyra. Du gav ett väldigt bra tips när du skrev att du pumpar ut på natten så att din son blir mättare på kortare tid. Med vårat första barn minns jag att det var många och långa matningar på natten..

        1. Jamen att hålla på och amma på natten går inte, det tar ju två timmar. Han blir skitnöjd av att få allt på en gång och sover sen som en stock. Använder Calma-napp på flaskan också så han måste suga (då påverkar det inte amningen på samma sätt som vanlig flaska).

      2. Är det en sån där som suckar och smackar som en bebis?
        Jag provade en sån på BB här när jag ville få igång mjölken.
        Kändes lite konstigt att den lät, men det skulle vist vara bra för stimuleringen.
        Tänk vad de hittar på 😉

        Annars har jag två handjakare här som jag vill bli av med. Avent. Bara att köpa till små flaskor och sätta igång att punpa.
        Funkade för mig.
        Ibland.
        För det är ju jäkligt svårt att få ut något ur ovilliga bröst.
        Bebis funkar bättre 😉

        Hälsningar
        Yohanna

  11. Vilken schysst sovstil!

    Här hemma har jag precis upptäckt Tradera (lite efter, jag vet…) och letar fynd hela dagarna…. Men när det kommer till att spendera är faktiskt mannen värre :p ”Älskling jag bjöd på tre hårddiskar och råkade vinna alla tre… Vi kan kanske måste köpa nya datorer så att de kommer till användning?” Så kan det va… 🙂

  12. Tjing!

    Nu har jag typ sträckläst mej igenom hela bloggen…(lite störd men det är inget konstigt…)och som jag gillar dej…om jag bodde närmare skulle jag säkert stå på din förstukvist någon vackermorgon och fråga om vi skulle bli kompisar :D. (lite stalker men vad fan…)

    Du har ju fått mej att köpa Masion Belle sköljmedel…knarkar redan dom andra sorterna men har tänkt att sköljmedel är det ju ingen nytta med….tjohej, nu får man ju passa sig så man inte överdoserar…luktar ju vansinnigt gott…

    Om du är förtjust i Groupon så ska jag genast se till att dra ned dej i http://www.campadre.se och http://www.members.com träsket…där kan man göra måååånga fynd! Jag har handlat en del där, får vänta lite på varorna men bra fynd!! Primeboots för halva priset, eller många andra nödvändiga ting till bra fynd!!

    Ha nu en underbar helg!

    Kram C

  13. Shit, själv känner jag att Groupon är direkt livsfarligt att visa för min man. Han är någon slags pensionärs-waanabee och ÄLSKAR allt vad kuponger och erbjudanden heter.

    Med andra ord ska jag visa honom Österlen-dealen ögonaböj och sen hoppas på det bästa 🙂

    Ha en underbar fredag!

  14. Han är så fin, så fin! Går ju inte att väcka en sån liten goding. Bara att sitta och titta på underverket tänker jag. Sen kan jag meddela att det är möjligt att ta sig ur groupon-beroendet när man är redo för det. Hur då? Byt till annan mailadress för just groupon. Glöm den sen…. Funkar asbra! 🙂
    Kramar Kicki

  15. Tänk att jag blir så toksugen på att gå med i groupon jag med:)
    Och Tommy knarkar också Lyxfällan, och pekar ofta menande åt mig när de säger något klokt i hans öron..”där hööör du! Det är inte normalt att köpa doftljus för Bangladesh BNP!!”…Äs if aj cäär….Vad är det med karlar?;)

    Och en fin silkesapa i soffan skulle jag också vilja ha! DET är inredning det:)

    Kram Susanne

  16. Jag köpte 8 timmar städning för 599 kr. Det är ju två nätters sömn!
    Suktar oxå efter den där fettmojängen, tänk om den funkar liksom?!!

  17. aprops ögonfransförlängarcream: jag har använt RevitaLash (måste vara typ samma sak) nu i typ 2 månader och knappt känner igen mig själv, så fina ögonfransar jag har nu. en viss skillnad från de små stubbar som fanns där tidigare.

  18. Visst är groupon kul! Har ännu inte köpt något, men kollar varje dag 🙂
    Måste tacka för tipset om att få provköra en Dacia Duster, jag o sambon kör tack vare ditt tips runt i just en sådan denna helgen. Häftigt och kul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg