Att ha hittat världens jäkla grej.

Alltså, småbarnsföräldrar – släng ut era babysitters. This is it. Jisses! Var har det varit hela mitt liv?! (På typ Babyproffsen i Toftanäs, men ja ja) Detta är i hästväg det bästa jag smällt upp här hemma. Varför har ingen tipsat mig om den här? Den heter Leaf och är som en babysitter men! den gungar. I sidled! Som om han satt på ett litet löv och svajade. Och han älskar’t. Som ni kanske kan se.

(Inte så himla lätt att fotografera en svajande bebis kan jag säga). Jag har en vanlig sitter från BabyBjörn hemma och sen har jag en såndär elektrisk gunga från FischerPrice som spelar musik och blippar – men det är ju sånt jäkla schvung i den där gungan att jag tvekar lite att sätta honom i den eftersom det varenda gång känns som om jag ger honom någon form av astronautträning. Den här är istället nån slags magisk version av de båda, en liten puff med foten så svajar den av sig själv i nån minut.

Inne hos Allt för föräldrars webshop hittade jag den här videon som visar hur förträfflig den är.

Jag tycker att det är en skitkul video, mest för att kvinnan ska föreställa någon som fött barn för typ en kvart sen. Moahahahah. Och just det – Leo slocknar inte i den, han garvar mest, men det är ju härligt det också. Men iallafall. Svinbra produkt! Finns på Babyproffsen och såna ställen. Mest det jag ville säga.

(Jag gjorde en egen video och skickade till mannen mest för att säga up yours, Lyxfällan! men den vet jag inte om jag vågar lägga ut här för det blir i så fall första gången ni hör mig och jag pratar som en jävla fraggel på den).

24 kommentarer till “Att ha hittat världens jäkla grej.

  1. Jaaa jag har längtat efter en videoblogg Emma!! Jag har tänkt be dig om det flera gånger!
    Ladda uupppp! 🙂

  2. Verkar verkligen vara en vettig grej! Och Leo är verkligen för söt!
    Min balanssinne är, tror jag, pga en förkylning lite dåligt just nu, när jag kollade på videon, blev jag faktiskt lite yr. 😉

  3. Finns den där varianten för oss lite större också…..vuxna alltså 😉

    Gud så skönt det skulle vara när man kommer hem från jobbet en hektisk dag.
    Skita i allt vad man och barn heter Utan bara bädda ner sig i den hörlurar med soft musik och gunga i gång den. GUUUD så skönt!!

    Jag blev faktiskt lite trött bara av att titta på filmen 😉

  4. Skojar du Emma!!! Lägg upp!!!!;)) bra tips, den där Leaf ska jag ha, hade också fisher price gungschvung och kände precis som du!:)

  5. Snäääälla videoblogg. Orkar inte vänta till bloggträffen på att höra din stämma.
    Den där gungar verkar ju perfekt.

    Kram Kristina

  6. Ja, det är bara till att ladda upp!! Och du, jag bor ju precis i närheten och hade du bara sagt till så hade jag ställt upp med en kopp te eller kaffe om du tagit med Limhamnsbomberna ;-).

    Ha en skön helg!

  7. Hej där Emma!
    Å den där vore nåt för Melker. Han gillar inte våran sitter som kan gungas vanligt men han gillar att vara i knät o bli vaggad i sidled så sen där vore guld värd:-)….

    Hoppas allt är bra med er annars.
    Kram och ha en fin helg
    Ps, fint horn du gjort:-)

  8. Yes yes till videoblogg! Jag tror din film blir tusen ggr bättre än denna :O)
    Ja du om jag ändå hade vetat om denna när mina var små då hade jag haft det mkt lungnare hemma kan jag lova! Vi skaffade två sådanadär gunger från FP och de var helt galna och de lät rätt mycket!! Vi anväde dem max 10 ggr…. Barnen var inte så nöjda i dem.
    Ha en mysig helg!
    Kram

  9. Har du någonsin sett det ”sex and the city” avsnittet när Samantha är barnvakt åt Brady och han är så nöjd där han sitter i sin vibrerande stol? Helt plötsligt slutar den och han börjar gråta nått förfärligt, men Samantha räddar det hela med att lägga sin ”vibrator” som hade så lägligt till hands i väskan och bäbisen slutar gråta =)

  10. skööön! finns den i ”fullsize” ?? tänk ute en ljummen kväll…mmm
    Fischer price gungschwungen – den gjorde så mini me kaskad kräktes , varje gång , inte ok!
    : ( tumme ner
    kram

  11. haha den videon!! i början när den visar hur snyyygg gunggrejen är, nästan erotiskt, o musiken. men det verkar onekligen skönt. som en hängmatta som man inte behöver ha ena benet utanför (för att göra fart)

  12. TACK för detta inlägg!

    Dina härliga, beskrivande och varma ord om denna produkt gjorde att jag gick och köpte en nuna och mina lilla dotter är så nöjd! Den är fantastisk! Den ger mig så mycket tid och en söt liten gobit som nöjt sitter och skrattar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg