Att inte kunna somna.

Jag är inte en sån som har svårt för att somna. I vanliga fall. Jag brukat lägga mig och sen tar det några minuter sen ligger jag på mage och dreglar på mannens axel med en benig salukirumpa under armen, och sen finns det inget som väcker mig förrän mobilen börjar tjuta 06:10. Men igår hade jag oturen att få en snilleblixt! precis innan jag skulle somna, och sen var det kört. Sen låg jag där och funderade på min snilleblixt! och mumlade instämmande med mig själv och körde alla scenarion i huvudet och la fram en mycket detaljerad handlingsplan för hur jag skulle presentera denna enorma snilleblixt på jobbet idag och hur fantastiskt bra allt skulle bli.

Problemet är bara att när man väl sen somnar, på tok för sent, och vaknar på tok för tidigt och man har fått lite perspektiv på saker och ting så känner man att den där snilleblixten! absolut är en bra idé, men inte så bra som man tyckte igår och definitivt inte bra nog för att stjäla nattsömn ostraffat. Så nu sitter jag här och gäspar så det knakar och funderar på att ta upp mitt Redbullmissbruk igen, men Spotify spelar Maia Hirasawa vilket alltid ger mig gåshud och kärlekslängtan och om någon timme är det lunch och då ska jag minsann ut och hitta mig Malmös fulaste mössa (trots att Lyxellskan hittade mig en riktigt gräslig en, men den hinner jag aldrig få hem) för imorgon klockan 16:00 sätter jag mig i bilen med ett gäng underbara dårar och gud vet hur det kommer sluta.

5 kommentarer till “Att inte kunna somna.

  1. Jag håller tummarna för att du finner fulmössan i dag.
    Mina snilleblixtar jag får om natten är sällan ens lite bra morgonen därpå.

  2. Du skriver fascinerende festlig:) Men bare et lite apropos til fulmøssan. I Norge er det hjelm som gjelder – apropos alder..;) God tur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg