Att komma hem igen.

Så var man hemma igen; samma jag som innan fast ändå inte. Kroppen värker av skratt och skidtimmar och jag är in till döden matt av lycka; hjärtat slår som en galning och fnisset bubblar mellan revbenen. Det har varit fantastiska dagar.

Vet ni? Det känns som om jag är femton och har varit på läger; alla känslorna ligger utanpå och ingenting får plats i kroppen och jag har miljoner historier att berätta men ingen kommer att förstå hur roliga de egentligen är eftersom bara vi varit där för att se dom. Jag har skrattat så jag tappat luften, jag har suttit i en bil med pannan mot knäna och kippat efter andan, jag har legat på rygg i en skidbacke och hört snöns sand-under-vatten-ljud och kisat på en skidlift genom skratt-tårarna, jag har lutat mig mot kollegor och känt deras skratt hoppa från deras axel in i mig sen tillbaka igen och jag har älskat varje sekund av det. Vi har varvat timmar av produktivitet med timmar av fnissande, jag har lärt mig att skotrar går vansinnigt fort i nedförsbacke, vi har vandrat genom kvällsskog så kall att man ser frosten falla för att slutligen hamna i en kåta med elden sprakande bakom oss och med älgfilé på tallriken. VD:n har dragit en skoter in i ett träd, kundtjänstchefen har dragit axeln ur led på en skidlärare, vi har druckit champagne och fuldansat i en skybar, vi har åkt vilse med en taxichaufför vid namn Åge, vi har tappat bort PR-chefen i skogen och vi har lärt oss att hur mycket vi än tyckte om varann innan så finns det plats för att tycka om varann ännu lite mer. Jag kunde inte bett om ett bättre företag och jag kunde definitivt inte bett om en bättre konferens.

















Jag har 600 bilder och minnen för livet med mig hem, men nu måste jag duscha färjan ur håret och sen se vad ni har haft för er när jag varit borta. Hur konstigt det än låter har jag saknat er.

16 kommentarer till “Att komma hem igen.

  1. Låter helt underbart!

    Välkommen hem, skönt att ha dig tillbaka här på bloggen igen. Har saknat dina målande historier och bilder på dina vackra hundar.

  2. Och vi har saknat dig och dina härliga inlägg! 😀

    Och jag har min skidresa om några veckor framför mig! Och nu blev jag ännu mer sugen! /Carin

  3. Du ,det där låter som ett företag helt i min smak med….det betyder så oerhört mycket att ha det bra med sina kollegor…..för har man det så spelar det ingen roll vilka arbetsuppgifter man utför ……..för i gott sällskap så blir allt kul….
    Kram

  4. WOW! Det låter ju nästan för bra att vara sant!! Jag blir rakt upp och ner grön av avundsjuka över att jag inte jobbar på samma företag som du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg