Att testa på det där med att vara modebloggerska.

Stod i ett provrum på lunchen och testade kläder jag egentligen inte borde köpa och så slog det mig att jag aldrig visat någon ”Dagens Outfit”. Någonsin. (Om man nu inte räknar med fulmössan, såklart, den var ju en halv följetong här några dagar innan Norgeresan). Och tittar man på många andra bloggar så finns det ju minst några Dagens Outfit per vecka och eftersom jag inte vet om ni ens är intresserade av vad jag har på mig (är ni det? verkligen? känns inte som jag) så tänkte jag ta det säkra före det osäkra och modeblogga lite. Så tja tja bloggen, såhär ser jag ut idag:

Skor: UGG (+ raggsockar, såklart, inte frysa)
Kjol: Zara (jajamensan, reafynd!)
Skjorta: Ralph Lauren
Kavaj: H&M
Väska: Mulberry Bayswater

Men hörreni; vad vill ni läsa om? Egentligen? Vad tycker ni om när jag skriver? Vad gör ni här inne? Vilka är ni?

Help a sister out, som dom säger.

35 kommentarer till “Att testa på det där med att vara modebloggerska.

  1. Jag tycker att det kan vara kul med bilder på ”outfits” men det är ingenting jag saknar här. Jag gillar allt du skriver om, att du blandar högt och lågt, att något så enkelt som att en av hundarna tigger kyckling kan bli ett eget inlägg och med ditt vackra språk och dina fina bilder bli en liten karamell för oss som läser.

    Både inredning och kläder är roligt, men jag tycker bäst om när det får vara bakgrund till personen som skriver.

    Om jag fick önska skulle jag vilja läsa ett inlägg om varför Svåra Lena heter Svåra Lena (ja, biten med Lena förstår jag ju…).

  2. Love the bag! Jag tycker det är befriande att läsa om något annat än mode. Skriver själv mycket om bebismode tex men blir ibland så trött på mig själv att jag kräks. Eftersom jag inte jobbar just nu och längtar efter min karriär så tycker jag det är roligt att läsa om ditt jobb och dina kolleger. Men en ”dagens” ibland är inte fel.

  3. Jag gillar allt du skriver, framförallt det vackra språket, när du skriver om dig och din man och de fina hundarna som har sina egna personligheter. Och Svåra Lena är onekligen en favorit! :-)Och familjen Mushroomface. 😉 Fin outfit, för övrigt. Om du skulle tröttna på väskan kan jag erbjuda den ett kärleksfullt hem.

  4. Jag är en av dom som inte bryr sig om vad folk har på sig, faktiskt (fast det du hade på dig var grymt snyggt), utan jag tycker mest om att läsa om livet, om händelser, tankar, funderingar och drömmar. Men det är ju jag det, vi är alla olika 😉

  5. Outfits kan være kul i blant, men blir jo stress å skulle finne på noe nytt hele tiden….? Uansett så tror jeg dine lesere har festet seg ved ditt språk og hvordan du beskriver relasjoner;-) Virker som du har funnet en mann som er stødig (et anker i tilvaron?) Og det trengs for oss tjejer som flyr mye høyt oppe…

  6. Hello 🙂
    var den du är, å vill du lägga upp en bild på outfit, gör´t bara :)men det finns mycke sånt och som di andra skriver, we like to read about your life 🙂
    Kram å

  7. Nej inte om dagens outfit, det finns det så många som gör redan så man tröttnar bara av att höra ordet. Skriv om livets betraktelser i allmänhet, eftersom du är så bra på att välja vackra ord. Satsa på fina foton som beskriver ditt liv istället! Då har du iallafall en som stannar!

  8. Hej! Jag önskar/hoppas att du fortsätter skriva som du hitills gjort! Det är så bra! Jag skrattar, ryser och gråter när jag läser dina inlägg. Så bra!
    Inga ”dagens”, det finns redan. Men du är unik i det du skriver.

  9. Du skriver alldeles underbart, ändra inte på det! Älskar att dom flesta rubriker börjar med ”Att…” blir liksom ett skönt flyt genom hela bloggen 🙂
    Outfit-bilder är alltid nice, speciellt om det kommer från någon som klär sig snyggt – så du kan gott klämma in några såna!

  10. Herre bevare oss – inte modeblogg! Det jag har läst fram till nu har verkligen fallit mig på läppen – du har en otrolig berättarförmåga! Fortsätt berätta – om livet, jobbet, kärleken, drömmarna och annat du kan komma på!

  11. Jag tycker om att läsa dina ”utsvävningar” om precis allt och inget. Visst det vore kul att läsa/se vad du har på dig också! Men jag älskar din blogg så som den är! 🙂 Den är en självklar del i vardagen!

  12. Hej, Katja heter jag. Jag har följt din blogg ändå sedan du bestämde dig för att starta ”att vara någons fru” och jag gör det med glädje.
    Ditt språk och dina berättelser, vare sig det är små eller stora inlägg, följs med spänning dagligen och dina bilder är fullkomligt fantastiska.
    Personligen tycker jag att ”dagens outfit” är något jag kan vara utan (alla andra lite mer ytliga bloggar fyller sina sidor med detta) och föredrar att följa dig som du är nu…
    Ha en skön kväll och fortsätt gärna att förgylla min tillvaro med dina historier!

    // Katja

  13. Kul med ett test av dagens outfit men inget som behövs härinne hos dig!!! Jag är oxå nyfiken på Svåra Lena, men njuter min egen ”fantasiLena” som jag har inne i mitt eget huvud!Jag är själv hundägare till 2 och gillar dina hundinlägg jättemycket, känner mig dessutom mindre obekväm med att ha mina vovvar i sängen när jag ser dina bilder.Bägge mina vill men har inte riktigt fått alltid utan när vi har bjudit upp, men det är precis så rogivande som det ser ut på dina vackara bilder!!!Kör på som du hittills gjort, jag är beroende!!!!m

  14. Livet…..fortsätt som du gör nu ,du är ju verkligen begåvad med ett skriftspråk som tilltalar…
    Kram
    PS:Tackar för dina kommentarer inne hos mej..;-)

  15. Jag ramlade hit via en länk och återvände sedan någon vecka senare. Så som det ibland blir med nya relationer så fann jag mig fångad av något likt men ändå olikt mig själv. Så mina besök har blivit återkommande. Jag trampar förbi någon gång om dagen när jag läst nyheterna och inte riktigt vet vad jag ska hitta på för något. Dyker in i ditt liv, läser och tycker att dina ord smakar varmt.

  16. Emma!
    Fortsätt som innan! Din vardag och en och annan tillbakablick, precis som Du alltid gör. Bry Dig inte om vad vi tycker, men Du är så ”rosad” och då kanske träder lilla egot in och man tänker – Hjälp jag måste prestera. Jag förmodar att Du började den här bloggen för Ditt eget skrivbehov som är stort. Du ska fortfarande skriva för Ditt behov. Du med hela Ditt liv är tillräckligt. Du behöver inte skriva 4 inlägg per dag. man får bloggvila ibland också. Jag drar en parallell med min massage som jag utbildat mig till för det var kul. Någon sa -men, ska Du inte satsa på detta. Nej, måste jag prestera är det inte roligt längre. Så var Dig själv, Emma! Det är bra nog!
    Kram
    Milott

  17. Jag är en ny läsare, men fast… Jag vill ha mer av det du redan skriver om, ditt liv, funderingar o tillbakablickar. Och helst inte så mycket dagens outfits om det inte är relevant för det du skriver om, som med mössan. Annars är jag så trött på sånt. 🙂

  18. Har fastnat för ditt sätt att verkligen fånga mig i ditt sätt att skriva. Jag känner mig förtrollad och vill bara ha mer. Jag hoppas att du fortsätter skriva om mysiga dagar och skratt och kärlek! Tack! Anna

  19. Jag är klädnörd, så jag älskar att se vad alla har på sej! Jag är riktigt arbetsskadad, jag kollar in vad folk har på sej JÄMT. Katalogiserar allt jag tycker om för framtida inspiration till styling, dom som inte klär sej så bra fantiserar jag in i snyggare kläder som skulle framhålla deras personlighet och kropp bättre. Min sambo börjar bli hjärntvättad – vi kan ligga på kvällarna i sängen och ha långdragna och invecklade samtal om vilka kläder han ska ha och hur han ska matcha osv! Det låter lite sjukt men vi tycker båda att det är jättekul!

    Vad gör jag här? Trilla hit en dag och fastnade – du är en fantastisk skribent, du skriver med en stor konstnärlig anda och passion! Själv grips jag av samma förundran som du ibland och hypnotiserar mej själv med tankar på blomsterspråk (lär man sej det språket i Blommlandia eller?), och kollegorna undrar nog vad det är med mej ibland när jag flummigt leende kläcker ur mej något djupsinnigt helt ur det blå. Men jag är samtidigt alldeles för mycket av en galenpanna, för hälften av gångerna är det något kolsvart och man-får-inte-skoja-om-sånt som kommer ut munnen på mej med ett behornat litet leende – kollegorna fnissar förtjust i smyg!

    Vad vill jag läsa mer av? Fortsätt som förr, men kanske vill jag se lite av the dark side? Jag hoppas innerligt att jag inte är ensam med att ha svarta fjädrar i mina änglavingar! 😉

  20. Älskar bloggen som den är. Har just nu inget jobb och sitter hör hrönbav avund när du skriver om ditt med kärlek i orden. Men jag älskar det. Kam gärna se nån outfit bild om det är för att du hittat en riktig gobit, annars inte.
    Ha en fin kväll!

  21. Jag hamnade här bara av en slump, klickade mig in en dag för några veckor sedan och var sedan fast. Du har en mysig! rolig! allvarlig! kärleksfull! stil när du skriver och därför tycker jag att bloggen rockar. Mer av det och fortsätt köra din egna stil. Inspirerande kort och gott. Tack för det och trevlig snart helg!

  22. Fortsätt med ditt underbara skrivande som får mig att drömma mig bort, och glömma bort och hitta på och tänka nytt och inspireras… ! (Men hur kommer det sig att du bloggat för Nöjesnytt Jönköping? Det var där jag hittade hit..)

    1. Jag skriver för dom ibland och har gjort så i några år 🙂 så när de gjorde om hemsidan kändes det ganska naturligt. Vad kul att du hittade mig där!

  23. Uppskattar ditt sätt att blanda viktigt med mindre viktiga saker, små reflektioner och vardagshändelser precis som livet är. Värms av din kärleksfulla ton både om din make, ”flickorna” och arbetsinlägg + alla vackra bilder förståss!:)

  24. Jag tycker om att läsa alla dina texter, har visserligen nyss funnit din blogg och ÄLSKAR den!
    Jag är en tre barns mamma som är i det stadiet av livet att allt kretsar kring barnen.

  25. Jag gillar att du skriver så omväxlande om olika ämnen, men mest (som en kontorsråtta själv) gillar jag beskrivningarna om ditt jobb och arbetsplats.

  26. Jag är mest här pga dina fina hundar och bilder (har en Whippet själv). Uppskattar även att läsa om dina texter som handlar om allt och inget!!

    Ps. För någon vecka sedan hittade jag din gamla (?) blogg, tooktant, och sen hittade jag hit av en slump via Englas showroom.. Började läsa mer och titta på bilderna då jag såg att du hade vinthund. Tog ett tag tills jag insåg att det var samma hundar som jag hittat i den andra bloggen, vilket jag tänkte inte var ett sammanträffande utan mer ’meant to be’ 🙂 Ds.

  27. Jag hittade din blogg via en annan blogg (minns nu inte riktigt velken det var…) Snälla snälla Inte dagens !! Är så trött på det! kanske bara tipsa om ngt klädesplagg du köpt eller inte kan leva utan 😉
    Jag är en 35 årig 2barns morsa som ännu inte lever med fast inkomst. Lever på fel ställe i landet och finns bara vikarie timmar att få. Är utbildad undersköterska sen några år tbx. Bor med sambo som jag varit förlovad med i typ…17 år!! Bröllopet talas det om flyktigt. Jag vill ha ett äktenskap nu! helst igår eftersom barnen börjar bli stora. Jag fattar inte vad han drar sig för?!

    Fortsätt med dina vackra bilder och härliga inlägg!

    Kram från mig!

  28. Älskar det du skriver. Om de små gulkornen i vardagen, dina kollegor, tankar och funderingar. Fortsätt i samma anda tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg