Åh just det!

Nu har fina Malek fixat färgen, så jag har inte längre några vita, getliknande borst kvar som kan skvallra om att jag egentligen är en ganska gammal person. Perfekt. Nu slipper jag stå på toaletten med en pincett och kisande (japp, jag har ålderssynthet också – ser inte på nära håll) försöka dra upp dessa kritvita djävulskap som tydligen har rötter som hundraåriga ekar eftersom de vägrar släppa innan svålen lossnat från huvudet med ett blött sugande ljud.

Så nu är man som 20 igen.

9 kommentarer till “Åh just det!

  1. Är man inte alltid som 20? Snyggt halsband du har på dig, får man fråga om märke? eller ja, nu gjorde jag ju det oavsett om jag får det eller inte 😉 .

    //Elvira

  2. Hej!
    Har just kikat igenom lite gamla inlägg på din blogg. Tusan vad bra du skriver! Så snyggt formulerat, paketerat och ja, riktigt underhållande och tankeväckande om vartannat. Du kan verkligen växla mellan att skriva sprött som en fjärilsvinge, vackert som en sommarmorgon, oförståeligt som en rysk poet och och utlämnande som ett nyfött barn. Underbart!
    Trevlig helg!
    önskar Anna

  3. Som jag grät när jag hittade mitt första gråa hårstrå (som iofs var kritvitt och silkesmjukt). Jag hade inte ens fyllt 25. Som tur är har jag inte hittat några fler, och med tiden har jag börjat gilla det där hårstrået. Jag har en vän som fått en vit ”lock” och även om hon färgar resten av håret ser hon noga till att locken inte kommer med.

  4. Hmmm… Blir brutalt påmind om att jag borde göra det samma… Bara att boka tid! 😉

    Ha en härlig helg och TACK för underhållningen!

  5. Dom är grymt jobbiga dom där håren som har avvikande färg…Fast mina har blivit så många att det bara är färg på som hjälper..Man får gilla läget liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg