Att testa en locktång.

I morse testkörde jag locktången jag fick av mannen. Som bekant är jag inte så haj på det där med att fotografera mig själv, så jag har lyckats få med trappan, bjälken, lampan på ovanvåningen, kameran och ett förnster istället för mig själv på alla bilder och de här var det enda jag fastnade på. Om det finns någon som har heta tips på hur man lyckas med det här konststycket så skulle jag bli väldigt tacksam för det slutar alltid med att jag får håll av skratt och kramp i armen. Sist slutade det ju till och med att kameran gick sönder nästa dag.

Nu är jag på roadtrip igen! Jag och produktchefen är på väg till Göteborg, han kör och jag pratar för mycket och envisas med att slå på sitsvärmen och tyst räkna hur lång tid det tar innan han kommer på det. Mycket roande.

10 kommentarer till “Att testa en locktång.

  1. Åh supersnyggt!
    Var det en såndär som man bara drar genom håret eller är det en som man rullar upp på?

    Kram

      1. tack 🙂 du är jättefin i det 🙂
        Va den lätt att manövrera å går det snabbare än en vanlig locktång?
        Jag köpte av en frisör en sån som gör 3 bör på en gång, du vet, lite 20-tals lockar, blir superfint, men tar tid 🙂

  2. haha… I know the feeling. Men jag upptäckte precis att man kan ställa in ”ta bild genom skärmen” på min Canon 550D, då gick det mycket bättre 🙂
    Men ja, kramp i armen…

  3. Stativ och självutlösare! Eller till och med fjärrkontroll. Så gör jag de få gånger jag fotograferar mig själv. Annars får maken fotografera.

  4. Skaffa ett stativ vännen, självutlösare har din kamera säkert! Bara håll något där du tänker stå för att ställa in skärpan, sen är det bara att trycka i gång självutlösaren! Blir bra ska du se!
    Fint suddiga lockar tycker jag i alla fall! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg