Att kapitulera.

Jag fick kapitulera inför tekniken igår. Inte något format gjorde Svåra Lena-filmen rättvisa. Jag ska fråga IT idag och se om de kan hjälpa mig (trots alla analsökningar) för den filmen är ett måste att se. Faktiskt.

Har ni det lika kallt som jag? Det är sådär att det når in i märgen, fötterna domnar i UGGsen och röken står som en plym ur munnen på mig när jag väntar på bussen. Är det inte nog nu? Jag tycker det. Jag behöver några dagar då jag kan ta mig till jobbet utan att svära en enda gång över kylan, och några dagar då jag kan sätta mig vid kanalen på lunchen och blunda mot solen och äta glass och prata med Svåra Lena om den där gången  hon fångade en blind anka med fiskelina.

Och vet ni? Ni kan vara världens finaste. Tack för all respons ni ger. En av favoritstunderna på dagen är när jag alldeles nyvaken sträcker mig efter iPaden som mannen lagt fram på kudden till mig och sen kan ligga och morna mig i sängen och läsa allt ni skrivit under tiden jag sov. Det är nästan ofattbart för mig. Tack.

22 kommentarer till “Att kapitulera.

  1. Kan det vara så att det finns nån sorts rättvisa ändå?
    Du får nåt fint för allt fint du ger!
    Snart,snart, snart blir det varmare. (jag får ständigt påminna mig om att det fortfarande är februari. Vintern har varit så lång så det känns dom att det borde vara minst mars och då är det ännu mer fel med kylan. Men det är bara februari…)
    Hoppas du får en bra dag trots kylan!

  2. Huga, ja det är riktigt kallt! Här är det -24. Så jag tänker träna lite Afro för att få upp värmen. Men alldeles snart är våren här och då är allt vad vinter glömt!

  3. Fin göra, fint få!! Sjukt kallt här med. Men vi ligger ju kvar i sängen och gottar oss, vill inte upp ju!!!

  4. Här är oxå kallt, -16 i morse… Men vi är på väg, eller hur?? Möt den rätta årstiden för oss sommardyrkare…
    Du skriver så otroligt fängslande, personligt och med en underbar humor så du drar nog till dig läsare som är som du, och dom försöker visa sin uppskattning!
    Kram

  5. Och jag kollar din sida så fort jag får en chans på morgonen för att se om du har bloggat en energikick till mig. 🙂 Oftast skriver du något som stannar kvar i mina tankar hela dagen, en del av inlägget, hela inlägget eller kanske bara din rubrik. Så jag tackar för att jag har hittat till dig.

    Jag behöver verkligen också våren och massa plusgrader. Just nu längtar jag till frukosten på altanen tidigt en sommarmorgon.
    Ha en förträfflig dag!

  6. Hahaha! ”analsökningar”… hihihi… Du bygger upp förväntningarna på den här filmen, vännen! Spännande!

    Ha en bra dag!

  7. Tack rara för dina snälla ord!

    Jo, här har vi -29. Jag dör snart tror jag… tror jag. Åtminstone har man snart frysskador i ena foten.
    Är man amputerad till sommaren så vet man vad det beror på.:-)
    Kram Stina

  8. Håller med de andra smarta tjejerna som kommenterat detta ditt inlägg. Du skriver ju så fängslande så skam om om inte lämnar ett avtryck till dig! Och du är ju också duktig på att sprida avtryck till andra här ute i cyberspace. Lycka till med filmen!

  9. Vi har även -24 🙁
    Men jag har trixat här hemma lite. Vi har en termometer på husväggen som värma upp sig, när solen kommer och skiner dit. Då kan jag få + grader. 🙂 Och då lurar jag min hjärna att det går i rätt håll…
    annars springer jag här omkring från ett element till det andra. Har en bra dag! Ute

  10. Jag önskar att du får till tekniken på filmen ser framemot att se den. Jag kan inte nog berömma dig för vackert språk och vackra bilder, du har förmågan att fängsla och skriva vackert om de små vardagliga sakerna som vi tar för givna. Som någon ovan skrev så något du skrivit finnas med hela dagen i mina tankar.Tack!!!!M

  11. Jag skriver för jag gillar din blogg. Det är du som förtjänar våra kommentarer, inte vi som förtjänar beröm 🙂

    Vi har det kallt här också, -11 vid 8 i morse. Brr! Nästa lördag åker vi till Sydafrika. +25 grader… Härligt!

  12. Hej.
    Har nu följt din blogg ett litet tag och jag måste bara säga att den är helt underbar!!!
    Ditt sätt att skriva är helt fantastiskt, så målande och ja, allt! I Love It!
    Den kärleken du beskriver för Toka och Tant är som den jag känner för min Svea, en mellan Schnauzer på snart 3år. För att inte glömma bort Mannen i ditt liv och det nya lilla livet som gror i dig så önskar jag er all lycka 🙂 !

    Fortsätt att skriv och visa vackra foton från ditt liv.

    Tack för en lovely blogg/ Nina

  13. du är värd all beröm. Din blogg är fantatstisk och
    förgyller mångens dag. Fattar inte att nån kan skriva så
    fantastiskt bra som du gör. Och så finns det inget
    narcisstiskt över din blogg.

  14. Nu vill jag se den där filmen…..är så nyfiken!!!
    Tyvärr fokuserar alla på hur kallt det är. Ok, men nu dör alla dåliga bakterier med konstiga sjukdomar som påföljd, som vi annars får dras med vid ljumma vintrar. Både i vatten och luft! Den sol som kommer iallafall här nere i Skåne värmer mer nu än för 2 veckor sedan. Och, vet Du, Emma, fåglarna kvittrar som om det vore den ljuvligaste vår redan.Jag har valt att tänka så……..
    Kram
    Milott

  15. Du har en så väldigt fin blogg, bästa stunden på morgonen är när jag får njuta av en varm kaffekopp och läsa mina favoritbloggar! Här i Finland är det hopplöst kallt och våren känns väldigt långt borta! Idag när jag vaknade visade termometern -25 grader…brrrrrr! Är så trött på denna vinter, men snart kommer våren och solen! Och du har säkert en alldeles speciell sommar framför dig, men en växande mage… 🙂 Kram!

  16. Ibland är det lika bra att ge upp – som genom ett trollslag kommer insikten och allt löser sig. Återstår att se om det blir så i ditt fall…
    Kylan är vacker men jag behöver inte mer vackert just nu…. Jag skulle gärna avstå det vackra för denna vinter…..

  17. vet du, det är lovat +6 hit om en vecka – can’t wait! känns lite som att man är tvungen att knock on wood, för jag orkar verkligen inte länge till med >-2o 🙁
    villhavår.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg