Att ha torsdagsmorgon.

Man får sköna ritualer på morgonen när man äter frukost har jag märkt. Jag har alltid missat det innan men nu för tiden möts vi i köket och morgonpussas över mannens kokande gröt (som jag alltid klöks lite åt) och han har stoppat bröd i rosten åt mig och ställt fram ost och smör så jag bara ska behöva trycka på knappen när jag är redo. Och så muttrar jag vid blendern under tiden den gör smoothie och han klappar mig på ländryggen och brödrosten skickar upp brödet i luften och flickorna sitter förväntansfulla på golvet och följer allt med blicken fallifall något skulle råka ramla ner. Och sen slår vi oss ner vid köksbordet och värmer fötterna på varandra under bordet och äter frukost tills klockan blir dags att åka och solen klättrat lite högre över åkrarna.

Och nu är jag på jobbet igen och Svåra Lena har köpt kanelbullar och arrangerat Ett Eget Morgonmöte och imorgon är det fredag igen?! och sen kommer en helg fylld av hem- och villamässa och soffliggande.

18 kommentarer till “Att ha torsdagsmorgon.

  1. Torsdagar är underbara och bär på så mycket ljuv förväntan. Nästan så man kan känna smaken! Ha en underbar dag.

  2. *S* Akkurat det kjenner jeg igjen. Min mann er også den stabile typen som går rundt og passer på at jeg har alt… han starter bilen for meg om morgenen så den skal være varm osv.

  3. Låter som en fantastisk start på denna morgon!Själv har jag haft sovmorgon tills mannen och vovvarna återvände efter promenad. Därefter frukost med P3 tillsammmans, skönt! Ha det bra!M

  4. Man bara måste älska morgnarna när tiden räcker till! Struntade i alla måsten i morse… Lät Lillasyster stanna hemma lite längre så att vi hann sjunga i duschen tillsammans, blåsa våra hår fluffiga, leka tandborstlekar och göra oss fina – bara hon och jag. Kvalitetstid när den är som bäst!

  5. ja vart tar dagarna vägen liksom?? det var ju söndag och solsidan nyss. men det innebär ju att det snart är dags igen… för ett nytt avsnitt alltså.

  6. Mysmorgon!
    Jag och Junie har en rutin som går ut på att hon vaknar 06.49, 15 minuter efter att sambon åkt till jobbet. Då är det matdags och blöjbyte. Sedan hamnar hon av ngn anledning i vår säng för i vaggan går det bara inte att sova i mer men hon måste ha sin kudde. Efter det myser vi lite tills hon somnar med mina fingrar i sina händer. Vi ligger allt som oftast i mitten men när vi vaknar till så har hon seriöst knött mig till kanten av sängen! Och sen går vi upp alltifrån kl 09 till 11 som idag..tror inte vi har ngn bra dygnsrytm men jag tycker att det är väldigt svårt att gå upp när jag kan ligga och mysa med henne istället..orka! 🙂
    Trevlig torsdag!

  7. Att läsa någons blogg, ha pms o gråta för att det är så fint att värma fötterna på varandra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg