Att få sova lite längre.

Idag fick vi sova lite längre; klockan var åtta innan både jag och mannen började mumla och leta efter varann bland hundar och kuddar och duntäcke. Sigge ligger på golvet i sin biabädd eftersom han tycker att det är lite för högt till Carpe Diem, men jag har pimpat den med en värmemadrass och lite mjuka kuddar så att den ska vara skön för en gammal rygg att vila på.

Inatt har jag drömt vansinnesdrömmar om kryssningar och hur jag åkt en såndär uppblåst banan från Danmark till Trelleborg och spenderat halv färden under vatten (mest oroad för min iPhone som jag hade i jackfickan). Ibland kan jag verkligen inte få ut något vettigt ur mina drömmar, ibland är det hur amatörpsykologenkelt som helst. Men just banan över sundet känns lite sådär, faktiskt. Tror att jag inte rotar i den Freudianska metaforen nåt mer.

Nu har vi ätit varma baguetter med snuskost igen, mannen gubbläser sin sydsvenskan och jag sitter som en crazy dog woman med tre vinthundar i ett och samma knä. Idag ska Scout Valiant fortsätta på gubbspåret genom att bege sig ut och lufta sina golfklubbor med ett gäng killar som har konstiga smeknamn och gillar technomusik. Själv ska jag dricka kopiösa mängder Ramlösa och klappa hundöron. Det är ju trots allt söndag.

15 kommentarer till “Att få sova lite längre.

  1. Låter som en perfekt start på en söndag. 🙂
    Min första egna hund var en Engelsk settertik som hette Meja – en alldeles underbar personlighet som flög som en vind utomhus och blev en liten, liten hoprullad boll i soffan inomhus. Hennes ansiktsuttryck och blick påminner mycket om dina hundars, vilket gör att jag tycker om dina hundar per automatik. 😀

  2. Du har ett bra upplägg för en skön söndag. Själv är vi laptopspateter i soffa med sunkiga morgonrockar, fina hundar fattas tyvärr i bilden, men vi drömmer om en eller två. 🙂
    Ha en finfin dag!

  3. Ramlösa just? Är det en favorit?

    Drömmarna är rätt crazy ibland. Så pass osammanhängade att man vaknar med ett frågetecken. Ha en bra dag.

    ps det blir två kaniner i maj

  4. En underbar söndag! Här fick vi oxå sova ”långe”, ända till tjugo i åtta och det var inte lilla valpen eller sonen som väckte oss utan de vuxna hundarna…..
    Härligt att se att vackra Sigge är tillbaka och vilka underbara promenadbilder lite längre ner när ni går ner emot havet… Lyckliga hundar!
    Kram

  5. Skön söndag! Här startade vi också sent, svartkatten hade saknat sin matte och passade på att ligga som en filt från höfterna till knäna och vifta lite med svansen i mitt ansikte och då kan man ju bara inte gå upp!

  6. Det låter som en bra söndag tycker jag. Bara ta det lugnt och mysa med dom man tycker allra bäst om =)
    Ha en fin dag idag, du bönan och go´hundarna! Han har otroligt fina ögon Sigge!

    Kram på dig!

  7. OJ, jag trodde inte att golftyperna och technotyperna hängde, ännu mindre att de va EN om SAMMA typ.
    OM jag är fördommsfull, det är mitt andra namn! Jag skyller på min tysk/ryska bakgrund. haha

  8. Nu har jag läst ett tag hos dej å fnissat igenkännande massor av gånger. Så jag tänkte det var dags att lämna en liten rad=)Vovvarna är bara helt sådär himla bedårande.

  9. Crazy dog woman vore väl underbart att bli. Blir så trött ibland på all likriktning bland folk. Hurra för människor som vågar sticka ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg