Att fira tisdag.

Ja varför inte? Det är ju en dag att fira som alla andra. Jag har baguetter i ugnen och mina kopiösa mängder ost och på diskbänken väntar en påse chips på sitt öde, och soffan kallar inbjudande med sina filtar och mannen har erbjudit nackmassage. Så ja. Nu tänker jag fira tisdag. Banne mig. Gör det ni också.

22 kommentarer till “Att fira tisdag.

  1. Låter ju helt Underbart…..
    Jag har nyss tryckt i mig….kakaoröra….haha …kakao+socker+grädde för det fanns INGENTING hemma, och det är ovanligt….kanske bra egentligen, men nej…det får bli en tur till affären =)
    Ha en finfin firar tisdag! Hurra för tisdagar framöver
    //Gizze

  2. det ska jag banne mig göra.
    Lite iskall cola soffan för mig själv och så kanske det finns kvar nåt gott i skåpet sen helgen…

    (tack för din söta kommentar angående mitt hår, you made my day)

  3. Jag skulle tränat men vi fick besök. 🙁 Jag saknar min träning! Så nu ska jag trösta mig med kaffe och kexchoklad.

  4. Härligt! Skrattade gott när jag läste ditt inlägg om Yamaha DT. Min lillebror ägde en sån och jag fick låna den innan han fyllde 15. Bra deal för mig, jag körde och tankade och han fixade med allt som skulle servas och skruvas. Var ju bara sååååå nöjd att dra in på högstadiets skolgård med den blå DT:n.. Lukten av bensin satt kvar hela dagen..

  5. Jag dricker Cava bruti bubblande som bäst, svart och vit mögelost, gorgonzola och e skit nöjd över mej själv. Fick stipendie besked idag, känns en bra dag att vara bildkonstnär! Ha det så skönt ni också!

  6. De där chipsen såg intressanta ut, men jag spar mitt tisdagsfirande till nästa vecka tror jag minsann, när jag förhoppningsvis mår bättre igen.. härligt inlägg om moppen förresten, you go for it girl!! drömmar är till för att uppfyllas!

  7. Någon man att få massage i nacken av finns inte för han är på mässa i Polen, men sushi till förrätt och kycklinggryta med pasta till huvudrätt låter väl också gott? Vi som inte är gravida behöver också havskreatur…..
    Kram

  8. Det lät verkligen som en härlig kväll Chips är alltid gott =P
    Jag har smuttat massa kaffe och suttit fram för datorn, blocket. Ska ta litet the ist nu.

    Du kan verkligen konsten att njuta varje dag, älskar din blogg, den är en riktig piggelin kick =D

    Jag får väl läsa ikapp sen när jag kommer hem efter resan.
    Kram till dig! =)

  9. haha ja fira bör man annars dör man…eller?
    i dag firade vi tisdag m vänner…mycket gott!
    sen var det bara att köra slut på bebbarna, så man får en lugn kväll m maken…
    va tusan sitter jag här för då?! gat däm! =)
    C ya!!!!

  10. Jag älskar chips och dip, jag är snudd på besatt. När vi äter det hemma måste jag ha egen chips- och dipskål, för jag blir aggressiv när jag måste dela med mig, speciellt av dipen. Jag tömmer mina skålar på nolltid, sen är jag i de ”allmäna” skålarna och nallar. När alla chips är slut dipar jag fingrarna. Jag är en gris.

  11. Jag har firat dagen med Morotssoppa, krutonger och strimlad kyckling som min bästis bjöd på. Mycket smakligt 🙂
    Dom där chipsen måste jag smaka 😉
    Hoppas kvällen var skön på soffan!

  12. Så borde vi göra oftare, fira bara att vi lever, för att vi lever tillsammans med den vi älskar, bara för att…bara för att. Underbart.
    Och du, du är inte den enda som snöat in dig på värmelängtan, det har jag oxå, garanterat! Vill ha sommar och vill ha den NU, sen så får den gärna stanna oxå, för alltid…
    Kram

  13. Jag blev oerhört intresserad av att läsa detta inlägg när det dök upp i min blogglovin feed, läste och läste men fatta inte riktigt… Scrollar upp till rubriken igen… Åååh! TISDAG, inte FISDAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg