Att få en skiftning i vädret.

Och så blev det regn; himlen är orosgrå och vi sitter inne och kurar ihop oss i soffan och tittar på läskiga filmer och äter färsk ananas tills vi blir sträva i munnen, och utanför böjer sig plantorna för regndroppar och luften doftar tjockt av jord. Men det gör absolut ingenting.

Det hela blev en ganska skön ursäkt till att dra på sig långkalsongerna och botanisera i filmarkivet istället för att måla en envis nock för andra gången. Särskilt när en irriterande hormonhuvudvärk lurar i nackfästet och min man doftar golf och masserar mina tinningar tills jag nästan dreglar. Då kan det få regna hela kvällen om det vill.

8 kommentarer till “Att få en skiftning i vädret.

  1. Tycker det är tokbra med lite dåligt väder mellan varven – i dag har jag fått otroligt mycket gjort bara för att det var ganska så trist ute. Hade solen gassat hade jag bara suttit ute och gonat mig – och även om det är härligt så är det ju inga andra än vi som får färdigt saker här hemma… 😀

  2. Här kom det bara några ynka få droppar. Jag som sått vallmo och lupiner, dill och persilja. Fröerna hade nog uppskattat lite väta.

  3. Här har regnet hotat hela dagen men inte kommit. Men vi med lägenhet sitter inne och slöar i alla fall, med smoothie på hemplockade blåbär.

  4. Visste du att om man saltar aningens på ananasen slipper man det där sträva (som ibland blir lite kliigt på mig)?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg