Att lägga ännu en bit i pusslet.

Det är så vansinnigt roligt att ha börjat med barnrummet; att kunna sätta ihop alla de där bitarna man har i huvudet. Att börja se vart man är på väg. Det finns mycket kvar att göra och allra mest längtar jag efter att få se tapeten komma upp – men det dröjer minst två veckor innan den kommer och därefter någon dags jobb för en målare att slänga upp den. Men sen. Sen ska det börja bli mer utav en helhet och vara lättare att få alla de där små detaljerna på sin rätta plats.

Jag sydde klart vimplarna idag också, och det var faktiskt inte så pilligt som jag var rädd för (filten var hundra gånger värre) så nu har jag några meters vimplar som väntar på att få hängas upp i taket när den där tapeten kommer. Men tills dess får de snällt hänga där på spjälsängen och vänta tillsammans med det andra.

Nä. Nu ska jag och min nestinghysteri gå och sy en kudde. Eller nåt.

16 kommentarer till “Att lägga ännu en bit i pusslet.

  1. Du är jätte duktig att pyssla, Lolo Carter – släng dig i väggen! 😀
    Men pyssla om dig själv också 😉

    1. Åh gumman, detta ÄR som ta-hand-om-mig-själv-pyssel för mig; tycker att det är så roligt! Och hela dagen har jag ju legat i trädgården och snarkat i solen 😉

  2. Jättefint! Jag vill nästan ha ett barnrum fastän inte någon bebbe är på väg så fint det är. Men jag säger som Helena ovan, pyssla lite med dig själv också. 😀

  3. Åhh så fint det ser ut, duktigt Emma.
    Du framstår mer och mer som en kvinnlig Ernst Kirschsteger för mig :))

    Jag älskar att inreda och pyssla men inte att tillverka saker själv.
    Imorgon ska jag dock för första gången i livet ge mig på att måla om en gammal fin
    mahognybyrå med lejontassar och allt. Tips? Någon?
    Tar tackamt emot all support :))

    Kram Mrs G

    1. Vad roligt! Hur ska du måla om den hade du tänkt? Någon annan färg eller ska den slipas ner och betsas?

      1. Den ska målas om, helt i svart eftersom mitt dressing-room är tapetserat med en tapet från Designers Guild med svart/grå botten och vit/rosa blommor ( man kan kika på bloggen;))
        Inredning i övrigt i rummet är svart och guld och nu ska den gamla byrån i mahogny målas svart, lite så där halv blankt.
        Vet du??

        Kram Mrs G

        1. Jamen dåså, då går det fort! Slipa den, lägg ev en greppgrund och måla den i en svart anpassad för inomhusmöbler (fråga i butiken) med den blankhet du vill ha. Kommer bli jättesnyggt!
          Kram

          1. Och du; du kan ju alltid måla tassarna i guld 😉 och leta upp knoppar som matchar blommorna i tapeten (kolla på ex homeville på regementsgatan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg