Att ha ett mission.

 

Ja. Idag är det dags för Företagets Stora Sommarfest. Så jag kommer åka ut till festplatsen redan lite efter åtta och sen vara där hela dagen och fixa och sen – tja, sen är det fest. Och sen är det natt. Så med största sannolikhet syns vi nog inte förrän imorgon igen.

Men kameran är redo och blommorna står i vatten och någonstans i Skåne väntar en skog på att skövlas en aning av en gravid kvinna med yxa, och det kommer att bli en fasligt rolig kväll.

Ta hand om er så länge.

7 kommentarer till “Att ha ett mission.

  1. Hey hey hey, här har man varit på en liten roadtrip och du fullkomligt hinner spruta ur dig fina inlägg under tiden, helt underbar skåp du hittat, bilderna från bröllopet är en självklar favorit, jag önskar också att jag kunde göra om det igen med min man, lilla Leo kommer att få det finaste rummet när han anländer och ja, vad mer, det kommer att bli en hejdundrande fest och jag väntar med spänning på att få se bilder på hur ditt arrangemang runt det hela, heja Emma, du är en sann inspirationskälla!

    Kram Elvira

  2. Åh pioner som är så otroligt vackra. Väntar fortfarande att mina som jag tydligen har i nya trädgården (upptäckte dem förra helgen) ska slå ut.
    Finns inga finare. Tycker jag.
    Hoppas att ni får en trevlig fest, men det där med yxan tyckte jag lät lite farligt i ärlighetens namn. Amen.

    Kram Mrs G

  3. Åh, pionen, en av de finaste blommorna! Jag är rosälskare och i det ingår förståss ranunkler och pioner. Har trädgården full! Hoppas Du hade en superkul fest! Klockan är halvfem på morgonen så Du sover nog sött i sängen nu! Mitt sommarlov har börjat…..
    Ha en fin fredag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg