Att varva ner.

Nu har vi klämt i oss en pizza, sett den första skivan av Modern Family (hysteriskt rolig – tack för tipset!) och börjat sjunka sådär djupt ner i soffkuddarna att vi knappast kommer att ge oss ut på några större äventyr ikväll (såvida inte Leo bestämmer sig för att ploppa ut, men det betvivlar jag – även om han hemskt gärna får komma ut nu, jag har såna lock för öronen att jag inte hör ett skit och sitter och gapar va? som en gammal kärring stup i kvarten).

Kanske kommer jag att flytta mig från soffan till badet någon gång under kvällen. Det får vara spänning nog.

19 kommentarer till “Att varva ner.

  1. jag tipsar även här om serien 30 rock. Inbillar mig att alla som gillar modern family har samma humor som jag =). 30 rock tycker jag själv är en så rolig serie att jag lite sörjer att jag redan sett alla avsnitt som sänts!

  2. Är du rosig om kinderna än? Tydligen tecken på att det är på G. åhh är så nyfiken på var du bor, blir inte klok på bilderna. Kanske ser man dig en dag på ica i Bunkan, eller Matöppet här i byn, eller kanske på Ica i Tygelsjö? 😉

  3. Låter hur skönt som helst! Visst är det spännande i slutet av graviditeten? Och spännande för oss som följer bloggen 🙂

  4. Modern family är bra, även sons of anarchy och bored to death. Själv har jag kollat genom alla gamla serier, fast i rätt ordning vilket jag aldrig lyckats med när de gått på tv, som vänner, sex and the city och scrubs.

    Här hemma kollade vi precis på filmen Bridesmaids, den var rolig! Jag gillade karaktärerna 🙂

    Nu blir det alfapet här tills sängen lockar.
    Kram

  5. Hej !

    Måste bara säga att jag fullkomligt älskar din blogg!
    Helt underbar är den.

    Lycka till med Lillen när han kommer 🙂 Min lilla prinsessa är 4 månader 🙂

    Ha de gott

    Mvh Emma

  6. Är näsan lite svullen?? Visst vet du att någon dag innan den Lilla/e ploppar ut så blir alla kvinnors nästipp svullen. Så sant som det är sagt, heeeeelt vetenskapligt! 😉 Eh well… MEN, det stämde på mig 🙂

  7. Nä nä nä… inte nästippen (iaf inte min 😉 men däremot ÖGONEN! Man ser helt enkelt ”klar och färdigbakad ut” Som om om de inte ploppar ur en så gör bebben det. En sorts konstigt stirrig men ändå bestämd-nu-jävlar-i-det-blick. Det jag vill säga är att när man tycker att man ser konstig ut i spegeln, att det är något obestämt oigenkännbart med en så är det ögonen och blicken som är det konstiga och du är alltså på G och bebben kommer!
    Lycka till kära ni och jag glädjer mig åt att du vilar upp dig innan och inte är så jäkla duktig och försöker jobba in i det sista. Såååååå mycket bättre att käka praliner och ägna sig åt ”trivaliteter”.

  8. Kollade också modern family igår. Men vi är tyvärr i fas och hade bara ett ynka avsnitt.
    Så vi har börjat kolla 30 rock istället och även om jag inte gillar den lika mycket än så har den grym potential. Det känns lite lugnande.

  9. Åh, jag visste väl att du skulle älska Modern Family! Vi har nog liknande humor du och jag, det har jag redan märkt av här på bloggen 😉 Härligt att se att du tappert kämpar på trots flamingonäsa och allt! Heja, nu är det inte långt kvar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg