Att ha en slö söndag.

Jag älskar när vädret är med en. Ni vet; de dagarna när man bara känner för att dra ner ett stort täcke till soffan för att kura in sig som en slö bäver i och titta på film och äta så mycket lösgodis att man får några extra hjärtslag per minut och blir lite svettig, och då vädret faktiskt passar för just såna aktiviteter. Som idag. Det är immigt och blött och grått ute och ger alltså världens ursäkt till att bara sitta inne och humma åt varann och skicka en chipspåse mellan sofforna.

Så det är vad vi gör just nu. Är galet slöa och skyller på vädret.
Kunde vara värre.

24 kommentarer till “Att ha en slö söndag.

  1. Låter skönt – här klev jag upp för tidigt för hjärnan tog inte in informationen om vintertid. Ska snart dra till IKEA med svärmor och make (den förstnämnda jublar, den sistnämnda ångestsvettas). 😀

    Ha en fin dag! 🙂

  2. Asså dina foton har fått mig att längta till döds efter min silkesapa som kommer i mars.
    Sååå fina att jag dör.

  3. En annan försöker att ha ärenden in i sovrummet den sista halvtimmen..många ärenden, så att maken kanske vaknar …~Jag kan inte smyga tyst som en indian om vi säger så:)
    Så snart hoppas jag på en Söndag jag med:) Och kommer då att utbrista
    ~Nämen älskling, är DU vaken :):)

  4. Å sötis Leo!!

    Här har min stora tjej precis packat resväskan. själv. Och dragit till morfar på höstlov i 3 dar. Utan att gråta hysteriskt för att lämna mig. Vände sig inte ens om när hon gick. va?

    Vad hände liksom..?

  5. Åh, vilken fin bild! Han ser så trygg och nöjd ut lilla Leo. Njut av en slapp söndag tillsammans.

    Kram Jessica

  6. Leo har äntligen landat pâ sin fars bröst och ser ut som om han tyckte den platsen redan var reserverad sedan länge tillbaka. Akta er om nâgon försöker sno den !….har han inte ärvt sin fars haka säg…? Det syns att du har tillräckligt med mjölk för Leo har blivit rundare i konturerna. En riktig going !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg