Att vara inne på dagen D.

Tänk. Vad var det? Lite mer än tre veckor sen? Som jag satt på ett hotellrum i Stockholm och fnittrade och bestämde mig för att jag minsann skulle boka Ranelid och styra upp ett bloggevent och skapa en dag att skratta ihjäl sig på. Och idag, om fyra timmar, släpps biljetterna. Det är nästan overkligt. Och vet ni vad det bästa är? Att allt inte är färdigt. Att jag väntar in mer och mer bra saker som kommer hinna falla på plats tills dess. Ja. Overkligt är vad det är.

Så de här fyra timmarna fram till klockan tolv ska jag mest försöka få att gå. Hur försvinner fyra timmar? Kanske med ett bad eller två, en burk pepparkakor, nåt avsnitt Criminal Minds, en halvtimmes vadärklockanvadärklockan-tjatande på min man och en maskin tvätt.

Ja. Jag siktar på det. Ni kan ju roa er med att tävla så länge, vetja.

(Oj oj oj. Fjärilsfladder).

34 kommentarer till “Att vara inne på dagen D.

  1. Jag har ingen lust att tävla. Hatar dessutom att pyssla. Lite trött och sur är jag visst också.
    Så kan det bli när man jobbar natt och istället för att ligga i sängen och sussa sitter jag utanför en ishall för att skicka iväg stora S på cup. Och det innebär ju att, förutom bli mer sur, att det inte finns en chans i skogen att jag kommer att kunna skaka mig ur den medvetslöses sömn till kl 12.
    Så Emma, jag tycker att du SPARAR 10-15 biljetter till oss som inte kan/orkarvaravakna och lottar ut. (med det menar jag att minst en biljett hamnar hos övertecknad)

    Kan vi säga så? Tack tack.
    Då kan jag gå och kräkas bakom bilen och släppa fram yrseln och den svåråtkomliga skärpan i blicken.

  2. Inte skoj alls. Jag bor på fel plats så även om jag hade lyckats att komma över en av dessa fantastiska biljetter så hade det inte gått i allafall. Kan vi inte hjälpas åt att trycka ihop Sverige lite eller att du i fortsättningen fixar dina event lite mer norrut? 😉
    Ser dock fram emot att läsa om allt! Kram

  3. Jättespännande! Hoppas att ditt formulär man anmäler sig via funkar på Ifånen :S Hade varit trevligt att knipa en plats 🙂
    lycka till eller vad man ska säga! Och verkligen bra uppstyrt! 🙂 Kommer bli hur kul som helst! O m man nu får en biljett.. :))

  4. Kära ”Emma-fans”! Är det nån av er alla rara, söta, snälla som kan tänka sig att beställa en biljett till mig??? Vill så galet gärna komma på eventet, men kommer att vara upptagen som fasiken med annat vid 12 idag…. Extra guldstjärna i himlen utlovas till den som förbarmar sig!

    1. Glömde ju säga att jag faktiskt kommer att befinna mig i en kyrka vid 12. Så då kan jag snacka med ”the man himself” direkt om det där med guldstjärnan.

      1. Ursäkta att jag är tjatig. Men nu har jag styrt upp det via en vän.
        Så guldstjärnan är utdelad redan. Tack till speciella vännen!

  5. Det låter så spämnnande och jag önskar att jag hade kunnat komma, men tyvärr är jag redan uppbokad den helgen. Trist. Hoppas ni får det underbart kul!

  6. hm gå själv..det kan man väl inte göra? men alltså jo. jag ska bannemig försöka få tag på en biljett. bara en. till mig! heja emma!

    1. Nej det tror jag absolut inte 🙂 Jag vet att min man kommer och Malenamis man 🙂 de är alltså minst två till.

  7. Önskar verkligen jag hade kunnat komma på detta event.
    Men Sverige ligger helt på andra sidan jorden. Lite långt att åka för en dag med skoj.
    Kanske en annan gång…
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg