Att visa Ewa i Walla igen.

Här har vi Aila A – min vad blir det nu? femte Ewa i Walla, men det enda jag har som inte är en kjol eller en klänning. Hittade henne när jag kleptomansurfade (finns i flest storlekar här) och kunde helt enkelt inte låta bli. Som med det mesta annat som rör Walla. (Jag lär väl snart få stå framför en såndär tavla med Patrick och Magnus och få skäll för att jag har ett helt hus fullt med prassliga klänningar och för att jag på allvar tror att tjejmatte är mer gångbart än aritmetik).

Hursomhelst.

Hon är styv i sin bomull och vid och sinnlig och känns lite som den gamla världens nattlinnen, men med en stramare kavaj eller en slarvig kofta är hon precis rätt för att bäras till jeans och kallas för vardagsfavorit.
Älskar’t. Såklart.
Vad annars?

89 svar till Att visa Ewa i Walla igen.

Lämna gärna en kommentar