Att ha det säkraste tecknet på ålderdom.


Bild härifrån.

Okej.
Man vet att man är gammal när man inte kan se den där Pierre Robert-reklamen på TV (ni vet; den där en massa skrev vippande dansar förbi i tighta kalsonger – hittade den tyvärr inte) utan att bli generad och hasa ner i soffan och muttra men herregud! visa könet sådär på TV! med hettande kinder.

Det går utför, alltså. Det går utför.

15 kommentarer till “Att ha det säkraste tecknet på ålderdom.

  1. Den har jag missat. Hur har jag kunnat missa den. Jag har passerat det där stadiet. Att bli lite generad över män och skrev och kön och sånt där. Vid min ålder samt små barn i sängen så blir jag bara glad om jag får span på ett skrev lite då och då.

    Jag har aldrig kört babysim med barnen. Däremot har jag och bebis kunnat nyttja sån där varm rehabpool och det är så lovely. Ren njutning

  2. Jag vet precis vad du menar. Såg den för första gången i går. Sprang då på löpbandet och tv-skärmen är väl si så där 20 cm från ansiktet, riktig närbild alltså….:)

  3. Den där har jag missat. Fast den kan ha glidit förbi obemärkt ganska så lätt tror jag, för jag har aldrig tyckt att mäns skrev är sådär uberintressanta egentligen. Alltså då menar jag på bild. De är sällan liksom, ska vi säga, bildsköna. Men nog så användbara. Förstås.

  4. Åh nej. Jag reagerade på samma sätt. Blev lite lätt generad. Ett tydligt tecken. 🙂

  5. Haha;) Jag upptäckte att det säkraste tecknet på ålderdom är att jag under flera månaders tid(!) har gått omkring och trott att förkortningen OMG står för Omgående! Hahaha, och nej, jag är inte 94 år utan något år över 30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg