Att redan ha fredag igen.

Vi vaknar till ett fantastiskt väder idag – dimman är slöjtunn över åkrarna och solen börjar visa sig och det här blir garanterat en sån dag då man vill sitta ute i lä och dricka Snapple och sommarfuska lite.

Idag har jag några småprojekt som ska bli färdiga, några bilder som ska redigeras och ett hus som förmodligen inte skulle må dåligt av att dammsugas. Kanske tar jag Silkesapan och åker till Plantagen och tittar på lökar och fröer och får den årliga Moder Jord-hybrisen där jag får för mig att jag kan plantera precis vad som helst var som helst (vilket alltid går åt helvete, men det är inte mindre kul för det).

Äntligen fredag, alltså! Nu kör vi.

21 kommentarer till “Att redan ha fredag igen.

  1. Låter som mig. Jag åker till Plantagen varje år, flera gånger. Köper på mig diverse… men det är inte mycket som blir nåt. Rådjuren har iofs ett finger med i spelen (eller tänder kanske…)

  2. Låter som en mycket skön fredag. Själv vaknade jag upp till dimma och tunga regnmoln, inte riktigt lika fint som ni har det 🙂

    Ha en fin dag! Kram

  3. Hihi jag brukar också få för mig att skaffa en massa häftiga blommor till våren men sanningen är nog den att det enda jag kan ha är kaktusar 😉

  4. Skönt att höra att det finns fler än jag som har det där fenomenet – vill så och plantera och skörda, men så händer något på vägen där det blir totalt fiasko! Men ambitionen och glädjen där i början, den lägger sig liksom aldrig … det är likadant varje år, oavsett att mannen påminner mig om hur det var förra året och året innan dess och innan dess …
    Ha en riktigt härlig helg och känn glädjen med att plantera, någon gång lyckas det 🙂
    Kram

  5. Åh, härliga Skåne minsann. Plantera lökar i mars, det är ju förbannat orättvist ändå måste man ju ändå säga. Och snapple i solvärme. Måste nog ta mig en weekendresa till sydligare breddgrader snart, typ Helsingborg brukar ju vara trevligt, så hoppet om en riktig vår gör sig påmint.
    Frossa i lökar Emma! För mig också.

  6. Härligt! Vi är lovade 15 grader idag!! Jag hoppas få sitta mot husväggen med solbrillor och en bebis som sover middag i vagnen 🙂 Kram

  7. Fins bara ett ord! A M A Z I N G

    Du atte, får jag fråga dig om ett foto råd.
    Jag har ju en liten ”hang up” med att fota Jupiter & Venus om dagen 😀
    De Bilder jag till nu tagit är helt mörka med planeterna är skarpa & lysande.

    Jag skulle kunnat tänka mig att få bilderna ljusare så man får med siluetten av natur/hus, men inte att bilden blir GUL.
    Borde jag testa monocrome modus i bild stil, eller har du ett annat bra tips?
    Såg nämligen att du hade några kväll/natt bilder tillbaka i tid där du fått just den effekten jag är ute efter.

    Sessan har gått bort från safe AV knappen på kameran & har tvingat sig själv att fota i M modus i snart tre veckor 😀 Svårt men älskar det!

    Love dina bilder & skall jag skryta riktigt, så tar du & Malenami de finaste bilder i blogglandia!!

    Njut helgen

  8. Skönt att höra att någon kan misslyckas med planteringar 🙂
    Jag har sått lökar för FÖRSTA gången i hela mitt liv & är ytterst tveksam till att det kommer komma något grönt från den där jordbädden…skeeeptisk!

    Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg