Att ha ”renovering pågår”.

Ja, det renoveras för fullt här hemma – det är därför jag kanske inte är så himla spännande att läsa just nu. Mannen fick tuppjuck på vindskydden och har nu påbörjat Operation Bygga Eget och är alltså i full färd med att renovera terrassräcket, Silkesapan möblerar om bland sina mjukisdjur, min bloggdesign renoveras i Saudiarabien och själv renoverar jag mig så gott det nu går med hårinpackning och ansiktsmask och nagelbandsolja. Jag har varit drabbad av Det Stora Håravfallet den senaste månaden och drösslar post-graviditets-hår som en afghanhund med d-vitaminbrist och är med andra ord i stort behov av både Böddi och hårinpackningar. Dessutom är det sådär torrt och fnössligt håret, som efter en influensa ni vet, och det i kombination med min medelålderskris får mig att försöka övertyga Böddi om allehanda saker vi borde göra med mig och mitt hår å det snaraste. Tack och lov är han aningen mer vid sina sinnes fulla bruk än vad jag är och skrattar mest och säger ”no no no” och sånt.

Men! Mycket nytt på gång, alltså. Och nytt är alltid kul.
Även om jag inte får permanenta mig.

8 kommentarer till “Att ha ”renovering pågår”.

  1. Det finns alltså fler än mig som säger tuppjuck. 🙂 Kul!

    Kul med all renovering. På tal om hårrenovering så vet jag att det finns tabletter på Apoteket som ska hjälpa bra mot amningshår. Jag kan kolla upp vad dom heter om du vill.

    Sen kom jag på en sak som jag skäms lite för. Du fick ju aldrig pengar för champagnen förra onsdagen. Förlåt! Vi måste helt enkelt träffad igen så jag kan bjuda igen.
    Kram

  2. åh gud jag känner igen mig i det du skriver! ja, utom håravfallet då. det har jag klarat av sedan långt innan med mina tre små busfrön. nu är allt som det ska med håret. det är inte som det ska med huset. det filar vi på för fullt. 🙂

    kram till dig.

  3. Åh, det ska bli spännande att se hur det hemmasnickrade räcket blir! Din man verkar ju ha känsla för det där med att bygga 🙂

    Njut i värmen!

  4. Hälsa Böddi från en av dina bloggläsare – vi var och såg Monstertrucks på Jägersro ”tillsammans” i söndags. Måste vara min inre gömda bilmekaniker som tycker att det är så roligt att se på STORA bilar!

    Och så var jag förbi Principessa idag och knep åt mig ett sista par stövlar för endast 149!

  5. Hahah, jag älskar nya ord! ”Drösslar” och ”fnössligt” är helt klart nya ord för mig. Förstår ju trots det vad de innebär. Skulle vara lite kul att höra var man kan placera orden geografiskt över landet. Fler som känner igen eller inte känner igen?

    Kram Lena – gott för själen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg