Att vakna upp i paradiset.

 

Alltså.

Vad ska jag säga? Jag har vaknat upp i paradiset. På riktigt i paradiset. När vi kom igår var allting becksvart på det där sättet det bara blir i länder som det här, så jag såg inte så mycket. Men idag! Oh my.

Jag tror jag dör litegrann.

 

 

Jamen, ni ser ju. Är det inte nästan så att det gör lite ont?
Bilden ovanför här; det är vår ena balkong. Där vill jag sitta mest hela dagen och bara stirra ut över havet och inte fatta att jag är här. Ungefär så.

 

 

Och busen är också nöjd, såklart, och flinar stora leenden och säger dä! och blir alldeles till sig av allt nytt som finns att banka på, och alldeles snart ska vi smörja in oss och vandra ner till stranden och jag ska försöka förstå att vi är framme

att vi är här nu

och att jag ska få stanna här i en vecka.

49 kommentarer till “Att vakna upp i paradiset.

    1. Ja härliga fina Elounda! Kul att jag hade rätt 🙂 Lite festligt att jag dessutom skrev nästan ett identiskt inlägg
      för mindre än 2 veckor sedan. http://wp.me/s1uIV8-omg samma utsikt och allt 🙂
      Vi bodde på hotellet brevid det som ni bor på Blue Palace Elounda.
      Valde lite mellan de båda men kom fram till att vi tyckte att det var lite för dyrt att betala ca 7000 kr per natt för en semester i Grekland.

      Ön mittemot heter Spinalonga och var en gång en utpost sm skulle skydda mot pirater men senare även en ö dit man skickade sjuka människor när det blev epedimi.

      Njut av Elounda!

      Kram Mrs G

  1. Får man komma eller?!! Ååååå det ser ju bara helt paradisiskt ut (kan man ens säga så?), och visst gör det ont! Det gör ont att jag sitter här inne i lilla 3:an, vill också till utlandet!!

    Ha det lovely,
    kram Catta

  2. Ja hur kommer det sig att det blir så där otroligt nattsvart runt medelhavet? Jag minns när vi var i Kroatien och också kom fram när natten var som svartast och det första jag gjorde på morgonen var att dra isär gardinerna och möttes av den ljuvligaste havsutsikten. Glömmer det aldrig.

    Hoppas ni får fantastisk dag 🙂

    1. Något som heter Elounda, ett ganska litet ställe tror jag. Tog nog en timme i taxi från flygplatsen.

      1. Tyckte att jag kände igen det lite…
        Drog dit, själv, för två år sen. Det var fantastiskt och nää, jag ville aldrig åka hem….

        Njut, njut, njut!

        Kram

  3. Det ser ju för j*vligt ut! (Jagärinteavundsjukjagärinteavundsjukjagärinteavundsjukjagärinte…) Det blir nog inte så svårt att ha en underbar vecka där!

  4. Oh my!!!!!!
    Sååå vackert!!!
    Din man( lr du 😉 ) får berätta lite var han har bokat, pris osv sen- ser ut att vara ett ’ måsteställe’ att besöka!
    Njut av en härlig vecka o att du har en sån underbar man och en så fin lillkille!!
    Kram
    Mia fr Trelleborg

  5. Å, så vakkert! Elounda er et sted jeg skal besøke. Jeg undrer på om det er Spinalonga du har utsikt til, den lille øya utenfor rommet deres. Det er en svææær historie rundt Spinalonga, anbefaler deg å forhøre deg litt med lokalbefolkningen om den- om du ikke har hørt om det. Nyt uka! Klem fra Tonje

  6. Åååååh vad underbart det ser ut!! Jag dööööör!! Och all härlig grekisk sallad som du får äta, jag vill också ha!!! Njut av veckan där! 🙂

  7. Blir nästan lite tårögd, det påminner om en solresa till ett annat paradis ”nästgårds” – Santorini. Åh, vad jag vill utomlands, det var alldeles för många år sedan nu. Lyckans ost, ha det fortsatt härligt! 🙂

    1. Minns ocksâ Santorini, vägen upp till Ketti, nätterna i det kyliga fd. âsnestallet och undervattensfynden nära vulkanen Thira. Ett underbart minne med underbara männniskor, med hjärtat pâ rätta stället och en genuint intresse för omvärlden. är det dimmorna över det spegelblanka havet, som ger den där illusionen av det antika Grekland, eller vad ? Nu ligger ju resterna pâ havsbotten. Mäktigt att det fanns sâ skickliga konstnärer dâ men inte idag !!

  8. Det ser helt underbart ut. Ser fram emot att se fler bilder under veckan när regnet öser ner här hemma i Svedala senare i veckan, då kan jag drömma mig bort genom dina bilder. Hoppas att ni får det lika bra som det ser ut på bilderna.

  9. Åhhhhhhhhhhhhhhh vad underbart!! Vilket fantastiskt ställe!
    Ta hand om varandra och njuuuuuuuuuuuut !!!
    Vilken fantastisk surprise maken ordnade – och så smart att anlända sent på natten!
    Kram

    1. Nej usch ingen betydelse. Jag är överlycklig för tanken och romantiken, resten behöver jag inte veta. Kram <3

  10. Tio poäng till en make med riktigt god smak!!
    Sånt uppskattas, eller hur?!;)
    Hurra för er som får vara där och för OSS som ändå liksom får vara där!!
    Puss&kram och ha de’ nu!

  11. Jä…ar i min lilla låda!! Så obeskrivligt vackert! Man tror nästan inte det är sant att det finns såna platser på jorden. Din man visste vad han gjorde! 😉 Njut så mycket ni bara orkar! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg