Att se fram emot dagen.

 

IMG_9840

 

IMG_9878 copykopp från potteryjo 

 

Lördag! Veckans bästa dag.

I det här fallet innebär lördag först långfrukost och hemmahäng, sen ska jag in till stan för att träffa Fuffe (alldeles för längesen, finaste Fuffe) och slutligen ska jag möta upp den här, här och här kvinnan för att få sitta ner i någon timme med värme i bröstet och få höra hur livet varit sen sist. Man måste ta sig tid till sånt också.

Och sen ska jag hem och spika upp tavlor i hallen! Och imorgon väntar ännu en dag med ledighet, sovmorgon och mental uppladdning inför en minst sagt intensiv arbetsvecka.

Helgerna, alltså. Man behöver dom verkligen.

 

slut

21 kommentarer till “Att se fram emot dagen.

  1. Ja, dessa helger , det dumma är att man vill ”proppa” dem fulla med lite FÖR mycket ibland.

    Här i Göteborg har man vaknat upp till klarblå himmel ( äntligen ) och ikväll väntar party med andra bloggtjejer !! …en fantastisk dag här också alltså .
    Kram

    (och vad fin din hall blev )

  2. Hei:-)
    Kom til å tenke på noe du skrev for en stund siden om et samarbeid med HofP som du skulle lansere etter nyttår:-) Ble det ikke noe av? Fortsatt god lørdag til deg!!!

    1. Nja efter nyår sa jag väl inte 😉 I vår. Och jodå – det är i full gång! Vi hoppas på lansering som planerat.

  3. Håller helt med dig!Underbart med helg!
    Här har vi sportande tjejer (3st), så helgerna blir mest åka runt i bil och hejja hejja 😉
    Än om mannen och jag är mest på olika håll i Skåne o flänger så är det underbart att känna hur vi sammarbetar-SOM FAMILJ och det är mysigt att landa hemma på em/ kväll och det bubblar av upplevelser( glada som ledsna) =KÄRLEK och viktig tillsammanstid med de man <3 mest! Många gnäller på all tid som läggs på just detta, men man får se det positivt och tänka att så ser det ut i familjen JUST NU och göra det bästa av tiden 🙂
    Underbar hall du skapat!!!!!
    Ps en liten undring bara… Är det inte du som har VÄRLDENS SNYGGASTE 'pälsväst' ??? En som används som jacka? Isf vart kommer den ifrån? Letar med ljus o lykta efter en och hittar ingen snygg :(…. Bättre att fråga experten 🙂 Ds
    Kram på dig fina!
    Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg