Att ha haft första riktiga sommarregnet.

 

Det var årets första sommarregn igår.

Sådär så att himlen öppnade sig och åskan mullrade och blixtarna gick kors och tvärs över åkrarna. Jag är tokig i sommaroväder – det är så starkt förknippat med sommarlov på nåt vis, med känslan av ledighet och friskhet och hög himmel. Och sen doftar det ju fantastiskt också.

Efteråt.

 

IMG_5126

IMG_5116

 

Så vi tog oss en kvällspromenad när det lugnat ner sig, lät flickorna springa fritt tills deras tungor var i knähöjd och Tant låg som en sovande ko i det blöta gräset. (Och trenchcoaten? Jo, den är för gravida men funkar lika bra för ickepreggos tycker jag, hade så svårt att hitta en klockad).

Och sen gick vi in och åt en omgång av de där hamburgarna jag pratat om innan, de med st agur och jalapeños och tomat.

Snart-semster-känslan.

Det är nu den börjar.

 

slut

11 kommentarer till “Att ha haft första riktiga sommarregnet.

  1. Sommaren luktarcså speciellt, så jag kan ibland känna att de är på väg. Oh de bästaste allt det är allt som oftast ett regn som går över och så kommer solen. Annars är de som om att när väl regnet kommer så regnar det o en evighet. Hoppassades återkommer och att du får en skön torsdag så här innan midsommar!

  2. Åh vad jag gillar din trenchcoat, märks inte det minsta att den är för preggos.

    Jag tycker också väldigt mkt om sommaroväder men igår gillade jag inte det riktigt, Vincent spelade fotboll så mammanerverna kickade in. Men vilken doft det blir efteråt. Den doften borde någon tappa på burk så man kan öppna den burken mitt i tråkigaste februari och drömma om sommaren.

    Ha en fin dag!
    Kram

  3. Alltså åh. Varje gång du visar bilder från ditt hus eller från omgivningarna är jag heeeeelt säker på att ja, jo, nu är det dags, nu köper vi ett hus på landet! Olle, packa bohaget, nu drar vi. Och sen, timmen senare, när jag kanske promenerar längs med djurgårdskanalen och stannar längs med strandvägen och smarrar glass, ja, då inser jag att nä, jag ska bo kvar här.

    Jobbigt att vara schitzo.

  4. Härligt det där med sommarregn. Det är nästan så att man kan längta efter de där dagarna när man befinner sig i konstant solsken:) Snygga stövlar!
    Kram
    Rebecca

  5. Hoho! Cooleste paraplyen i gatan i alle fall:))) Digger gravid-trenchcoaten også. Du kler bell-shape så utrolig godt. Ha en fin Midsommersfeiring i morgen, og god helg!
    klem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg