Att vara kär i ett stycke tyg.

 

AT2B4452
 
 

Och så blev det söndag, en riktig inne-sittar-söndag, och därmed också dags för veckans inlägg hos Sleepo.

Idag handlar det om det vackraste överkast jag sett; ett som jag aldrig i livet skulle få för mig att skicka tillbaka utan snällt betalade för att få ha kvar, och som sedan dess har burits omkring här hemma och placerats ut på allehanda ställen för att kunna beskådas med andakt.

Inlägget, innehållande min nya kärlek och ett stycke mumsig rabattkod, hittar ni HÄR.

Hujedamig vad vackert det är.

 

slut

12 kommentarer till “Att vara kär i ett stycke tyg.

  1. Verkligen ljuvligt, det grå skulle göra sig finemang hos oss, gäller koden på det grå också? Ser så där tungt o mjukt ut, men kanske tungt o släpa runt på i huset hi hi. Kram

  2. Alltså neeej Emma, jag som har köpförbud tills bebis kommer, don’t do this to me! Har ju varit inne och tittat på det varje dag i typ en vecka.
    Försöker intala mig att om jag köper enkelöverkastet blir det ju inte så dyrt, så det kan man nog komma undan med här hemma, men är samtidigt rädd att ångra mig för att jag inte tog det stora. Har även beslutsångest över färgen, haha nu kommer jag inte kunna tänka på annat närmaste dagarna…

    1. Jag har ju pillat på båda 🙂 Ska du ha det i soffan så är ett enkelöverkast absolut tillräckligt. Men har ni dubbelsäng? Då skulle jag köra på dubbelöverkastet – för då funkar det BÅDE i sängen och i soffan, ha ha. Och med 20% rabatt så kostar ju dubbelsängsöverkastet lika mycket som ett enkelsängs kostar till ordinarie, typ.

  3. Jag letar för fullt efter en pläd/filt till soffan men jag har bestämt mig för att jag vill ha gammelrosa, synd att detta inte finns i gammelrosa för då hade jag slagit till direkt.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg